בוקר טוב

mprb

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? אני היום קמתי בחוסר חשק ושמעתי ת´גשם בחוץ. מרוב שאני חכמה אין לי מעיל בדירה או מטרייה! למזלי הגשם פסק ואני יכולתי לצאת מהדירה. טתם בטח חושבים מה כל זה קשור לקורס? אז ככה: היום בההסעה היה שיר של הקורס וזה היה כיף ומבאס היחד! למה? זה היה כיף כי היה שיר של קורס (what can i do ) ומבאס כי לא יכולתי לשיר בקולי קולות!!! הבנתם???????.

../images/Emo15.gifבוקר טוב אנשים...../images/Emo42.gif

כל אחד והעיסוקים שלו...
אחת הולכת לעבודה...
אחת הולכת ללימודים...
אחד תמיד נמצא פה בפורום...
ואני הולכת לעשות צילומי שיניים...
ביי...

mprb

New member
אתה מזכיר לי את בנדוד שלי../images/Emo6.gif

כל שאלה ששואלים אותו הוא עונה כן, לא. אף פעם לא מפרט!!!

RVD18

New member
אין כ"כ על מה לפרט ../images/Emo13.gif

מה את רוצה לדעת? תשאלי ואני אגיד לך.

mprb

New member
אמממממ....

בן כמה אתה??? איך אתה מכיר את הקורס????

RVD18

New member
טוב, אז...

איך אני מכיר אותם? לפני 3 שנים בערך, ראיתי בערוץ 2 טקס פרסי מוסיקה כזה והם הופיעו עם השיר So Young. אהבתי. ואז המנחה אמר שאלה היו הקורז והם זכו בפרס הלהקה האירית הכי טובה או הלהקה הבינ"ל הכ טובה, לא זוכר. אח"כ נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי עליהם. הגעתי ל Corrs Online וקראתי עליהם ומאז אני מעריץ. ואז גם יצא Radio ואני זוכר שהלכתי לקנות את FNF, TOC ו Unplugged. באותה תקופה גם הייתי בצ´אטים אבל הפסקתי כשהתחיל העומס בבי"ס.

mprb

New member
אני לא יודעת מה לכתוב. אחרי כל

המידע שכתבת... סתם, אני בת 22 ואנ הכרתי את הקורס בגיל 17. כשחברה שלי התלהבה מהשיר I never loved you anyway וסיקרנה אותי.... בהתחלה לא אהבתי אבל אז ראיתי ת´קליפ של what can I do וזה היה נדמה לי שכל הבנות זו אותה אחת. אז התחלתי לחקור וגיליתי את המשפחה המופלאה! וכל זה היה הרבה לפני "radio". עוד משהו???

RVD18

New member
אני חושב שזה מספיק

אלא אם כן את רוצה להוסיף משהו. או שנעבור לנושא אחר בכלל.

amirhorev

New member
אני גם פה ../images/Emo3.gif

בוקר טוב אנשים שיהיה לכם יום טוב ושתשמעו הרבה שירים של הקורס במונית

amirhorev

New member
אצלי זה בוקר...

אני מתעורר בשעות האלה וכן אני לא עובד למרות שהייתי רוצה

למעלה