בוקר טוב התעוררתי. יש מנצחים?
מ מישל בת 34 New member 4/11/02 #2 ג´ולי.... ../images/Emo25.gif טוב שהגעת משמרת שנייה מתחילה בדיוק כרגע... תראי להם מי אנחנו
G giulietta New member 4/11/02 #3 מישלי ... המשמרת השניה שלי מתחילה עכשיו גם זזתי להביא את הקטנות. תחזיקי את הלפיד.
G giulietta New member 4/11/02 #4 מישלי ... המשמרת השניה שלי מתחילה עכשיו גם זזתי להביא את הקטנות. תחזיקי את הלפיד.
Y yafit75 New member 4/11/02 #5 זה לא פייר,,, המשמרת שלי עומדת להסתיים,,,, (הראשונה) ובעוד המשמרת השנייה ממתינה לי,,,, לא נראה לי שאני אספיק לקבל את התשובות של ליהי,,, איזה באסה,,,
זה לא פייר,,, המשמרת שלי עומדת להסתיים,,,, (הראשונה) ובעוד המשמרת השנייה ממתינה לי,,,, לא נראה לי שאני אספיק לקבל את התשובות של ליהי,,, איזה באסה,,,
ל ליהי האחרת New member 4/11/02 #6 הסיכום יגיע בערב נעשה תחרות שלישית לטובת אנשי הלילה...... ובסוף נעשה סיכום יומי....
פ פנטום הצט New member 4/11/02 #12 חחחחחח.. זה לא פייר , פנטום מעתיק... חחחחחחחחחחח..... מת על התירוצים האלו.... חחחחחחחחח...
Y yafit75 New member 4/11/02 #14 ושלא נדבר על משחקי הליגה,,, למשל מכבי חיפה - כפר סבא - 0:5 לירוקים מכבי חיפה מכבי ת"א - 0:1 מכבי חיפה - הפועל פ"ת 1:3 מכבי חיפה - אשדוד 2:3 מכבי חיפה - מכבי נתניה 1:2 מכבי חיפה - בית"ר (לא זוכרת את התוצאה) וחסר לנו משחק,,,, צריך להתחשב בכל זה,,, לא?
ושלא נדבר על משחקי הליגה,,, למשל מכבי חיפה - כפר סבא - 0:5 לירוקים מכבי חיפה מכבי ת"א - 0:1 מכבי חיפה - הפועל פ"ת 1:3 מכבי חיפה - אשדוד 2:3 מכבי חיפה - מכבי נתניה 1:2 מכבי חיפה - בית"ר (לא זוכרת את התוצאה) וחסר לנו משחק,,,, צריך להתחשב בכל זה,,, לא?