בוקר טוב ||

@@

New member
היא התכוונה ....

למעון יום.... מאו את ממש מפגרת קטנה...איזה גם ואיזה נעליים... היא כולה הולכת לצבא

מאו יין

New member
../images/Emo163.gif שלום קורים לי

מאו ואני מפגרת אנונימית....
ריקי מה זה הוולגאריות הזו???
סתאאאאאאם יקירתי?? נו מה לא ´שתוללת אתמול??

@@

New member
מאוווווווווו......

אני חולה עלייך
, הרגת אותי מצחוק....
סתאםםםםםםםםםם צחקתי איתך... אתמול לא היה ת´זמן להתהולל
... אחתו הולכת ללמוד משפטים
.. אז היא עוברת לרמת גן... אז האחות המקסימה שלה (להלן: אני) עזרה לה בהעמסה ופירוק הציוד

מאו יין

New member
לא נורא זה לא נורא ../images/Emo79.gif

איך הגב שלך צריכה איזה מסג´? תאילנדי? שוודי? פרסי?? שאני אקרא לבחור???

@@

New member
לקרוא לו ../images/Emo35.gif

תטיסי
אותו אלייייי במהירותתתתת

מאו יין

New member
נתתי לו כזו בעיטה כדי שיטוס

שנראה לי שהוא עבר מעוצמת המכה את ירושלים...

@@

New member
בטח שעבר....

תאמיני זאם הוא היה פה, בטח ובטח שלא הייתי מפספסת אותו... טוב. מה שנותר זה.... לחלום

מאו יין

New member
עזבי אותך מכל המלוקקים האלה...

בואנה איזה שירשור הבאנו על הבוקר ביום שישי... זה מכובד! איזה צחוקים אתמול הלכתי לקנות לי בגד ים! (עופר בטעות זרק לי את זה שקניתי בתחילת הקיץ לפח
.... אז הוא "נאלץ" לממן אחד חדש) המוכרת הסתכלה עלי כאילו אני פסיכית...יום גשם ראשון כולם כבר מחפשים סוודרים ורק אני- בגד ים...... סיפרתי לך כבר שחמישי הבא אני ועופר טסים לרודוס??
טפו טפו טפו

@@

New member
יום ראשון הקרוב ../images/Emo35.gif

היא בטח תבכה
המון.... אבל היא חייבת להתרגל... גם יותר עדיף לה להיות במסגרת עם הרבה ילדודס מסביב.... אז שיהיה לך ומיקה

למה שהיא תבכה?

היא לא בכיינית מטבעה ואני אהיה איתה חלק מהזמן אחרי הכל אני חוזרת לעבודה עוד שלושה שבועות אבל בגן יש ג´ימבורי ומוזיקה וילדים והיא צריכה ללמוד ולהגיד ת´אמת הכנסתי אותה עכשיו כדי שאני לא אהיה אמא הסטרית בעבודה

@@

New member
שיקול נכון....

יש ג´ימבורי??? יש מצב גם להיות בגן??? זה נשמע אחל´ה של גן... גן של ילדים קוליים

מאו יין

New member
../images/Emo45.gif צודקת 100%

וכמובן:
למיקה להתסתגלות מהירה וכייפית!! וגם לך ג´סינקה

מאו יין

New member
אני בעד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

כבר ניסיתי לפני כמה ימים להציע עוד מפגשון... יאללה אני מוכנה לעזור במה שרק תירצו... אולי נעשה איזה פיקניק (אפילו בערב כל עוד לא קר מידי!) באיזה מקום (יער פארק וואט אבר..) כדי שלא נהרוס עוד
....

מאו יין

New member
נו אז...

צריך להזדרז ולהשיג את החורף...הוא כבר דופק בדלת! אגב ג´ס שמתי
שלאט לאט מעלימים לנו אייקונים... קודם העלימו את הפרצוף המזיע שמאוד חיבבתי ועכשיו גם נעלם לו "הזבנג" הפטיש הצבעוני... מה זאת מזימה של תפוז??
עוד מעט יעלימו לי את הפרצוך הקורץ ואז אני אהיה
ככה....

בתפוז נגמרה העונה

הם אוספים את האייקונים שלא משתמשים בהם בתכיפות כמו שכתוב אצלם בספר אבל לא תדאגי האייקונים הרלוונטים לקיץ (מזיע) יחזרו עם בוא הקיץ ....

מאו יין

New member
וואו איזו נוכחות! ../images/Emo140.gif

גס´
ריקוש
בוקר בוקר נפלא לה לה לה גם לכן!!

@@

New member
מאו ../images/Emo108.gif

גם לך מתוקה שלי, בוקר קסום
יש לי מלאאאאא עבודה, קיבלנו 2 פרוייקטים חדשים ואני אמורה להקיא ת´חומר עד מוצ"ש......
נשמע אפשרי
משמע אני כל השבת לומדת

black ross

New member
טוב שמישהי

תעזור לי כאן עם המגש תיכף ישפך לי כל ה
........ אני מקווה שכל אחת קיבלה בדיוק מה שהיא רצתה אם לא אני ארוץ להכין שוב.... ולמבזק החדשות
דיווחים מן הדירה : נלי נהייתה מפונקת נורא ....
ולי כבר יצאה הנשמה מהבכי שלה ... היא רוצה לישון על הידיים ואני לא מסכימה לה אז היא בוכה..... ממש קורע את ה
עוד דבר שהייתי בשוק ממנו ... נראה לי שנלי שלי מעורבת גם עם חתול
אתמול כשנכנסתי לדירה מצאתי את נלי שלי בחדר השינה דבר שהיה נראה לי מאוד מוזר מכיוון שהנחתי קרש בכדי שהיא לא תוכל להיכנס ולעשות לי צרות בחדר היבטתי אל הקרש והוא היה במקומו ..... הייתי חייבת לפענח את פשר הדבר הוצאתי את נלי החוצה מהחדר ואני נכנסתי לחדר וקראתי לה ... להפתעתי גיליתי שנלי שלי יודעת לטפס
הייתי בשוק ..... כולה כזו קטנטונת והיא נתלית ככה על הקרש דוחפת את עצמה עם הרגליים ומתרסקת לרצפה ונחשו איפה היא נרדמת .............. היא משכה מכנס שלי מהכסא והתכרבלה במכנס ...... זהו אלו דיווחי נלי להיום
ריקי נשמתי חייבת לעבור איתך לפרטי אז תציצי בהודעות שלך מדי פעם ....

למעלה