בוקר טוב

black ross

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ניקולי שמחה שסוף סוף חזרת אלינו......... ולכל שאר חברי הפורום שיהיה לכולם יום נפלא

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יופי של שמש מחוייכת גם לך (החתימה בסוף...?)

מאו יין

New member
בלק רוז!../images/Emo6.gif

שלום יפיפיה! מה שלומך??? איך את מרגישה? היית לנו חולה לא?!??

black ross

New member
ממממממאאאאאאאוווווווווו

אך כמה שהתגעגעתי ..... ולמען האמת אני עדיין חולה אבל........ מה לעשות יש לי עבודה.....

מאו יין

New member
וחוץ מעבודה..איך החיים?.

תספרי משהו...מה איתך? מה עם הדירה שפעם כתבת משהו על זה שהיא עדיין לא מוכנה ואת ישנה אצל חברות בינתיים.

black ross

New member
מאו ..... יש דברים שאסור ........

להזכיר לי.......
ואחד מהדברים האלה זה הדירה שלי....... בכל אופן אני עדיין בצרות עם הדירה....... אומנם נכנסתי לדירה כבר אבל יש לה כל כך הרבה מגרעות ...... לא נורא אני הפכתי להיות שיפוצניקית.........

@@

New member
רוזרוז ../images/Emo141.gif

את צריכה עזרה בשיפוץ ה
צבע? ביוב? אינסטילציה? שבירת קירות
וכד´
רק תבקשי יקירה שלנו וכולנו נבוא לעזור לך

black ross

New member
../images/Emo13.gif

מתוקה ...... לגבי שבירת הקירות......... למען האמת אני צריכה שמישהו יבוא לתקן אותם.... לא לשבור אותם........ יש לי קיר שבור שדרכו כל ברואי העולם יכולים להיכנס ......... לצערי הרב כשאני אומרת כל ברואי העולם אני מתכוונת לבריאות הכי מגעילות שמסתובבות לי בבית (ג´וקים)......... אבל כמו תמיד אפילו אחרי שעה של רדיפה אחרי יצור כזה מגעיל אני מתיישבת על הספה מסתכללת על כל הבלגאן שעשיתי תוך כדי ניסיון להרוג את הטפיל אני מתחילה לצחוק......... מהיאוש ........
אני מקווה שיבואו לסדר את זה מהר כי את האמת אני כבר מותשת מלרדוף אחריהם............ ולא ריסוס לא עובד עליהם הם פשוט מוטאציות....... ואני רצינית מאוד ........ הם ענקיים והם לא מתים עם ריסוס

@@

New member
איכסססססססס ......

אני יושבת לי ממש לפני מס´ דק´, ומעשנת ת´סיגריה שלי (לא כ"כ בכייף בהתחשב בגרון הנפוח) ופתאום אמללללללללללללללללללל´הההההההההההההההההההההההההה
גו´קקקקקקקקקק ענקקקקקקקקקקק
בגודל עכבר, טייל לי במשרדי הקריר התקף
קטן עבר עליי (ועל כל הסובבים מהצרחות שלי) לריקי שלום, אך לג´וק עוד יותר שלום, תפס טרמפ
המנייאק אני פשוט יושבת קפואה במשרדי

בוקר טוב

או שאני צריכה להגיד כבר צהרים טובים היום ישנתי חבל על הזמן .. עד שעה 10.30

למעלה