בוקר טוב שיהיה לכולם יום יפה. אוף הולך להיות חם היום.... תפעילו מיזוג יא קמצנים.
S sidi New member 12/8/02 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif שיהיה לכולם יום יפה. אוף הולך להיות חם היום.... תפעילו מיזוג יא קמצנים.
ב בת ה י ם New member 12/8/02 #3 ../images/Emo178.gifבוקר טובבבבבבבבבבבבבב שמש יוקדת אני עובדת אתם נהנים ויחד נעשה חיים *יופי ילדה מפגרת שכמוני חרוזים לגן....... אני בחיים, המסע עבר בהצלחה........ מי יתן ועד יום שישי הקרוב יגיע אלי טנק חדש. שתו מיץ ואיכלו פלפל.
../images/Emo178.gifבוקר טובבבבבבבבבבבבבב שמש יוקדת אני עובדת אתם נהנים ויחד נעשה חיים *יופי ילדה מפגרת שכמוני חרוזים לגן....... אני בחיים, המסע עבר בהצלחה........ מי יתן ועד יום שישי הקרוב יגיע אלי טנק חדש. שתו מיץ ואיכלו פלפל.
M mariana New member 12/8/02 #5 בוקר טוב לכם ../images/Emo178.gif חום אימים בחוץ. מה יהיה? תגיד סידיבאיזה שעה אתה מתחיל את העבודה שלך?
בוקר טוב לכם ../images/Emo178.gif חום אימים בחוץ. מה יהיה? תגיד סידיבאיזה שעה אתה מתחיל את העבודה שלך?
S sidi New member 12/8/02 #6 כן חם היום בטירוף ואמרו שמחר יהיה עוד יותר... אני מתחיל ב 7:30 אבל אני מגיע בערך ב 7:15.
M mariana New member 12/8/02 #7 תגיד לי שתית איזה ../images/Emo96.gif על הבוקר? כי אם לא אני אכין בפעם הראשונה בהיסטוריה קפה וירטואלי למישהו. בא לך?
תגיד לי שתית איזה ../images/Emo96.gif על הבוקר? כי אם לא אני אכין בפעם הראשונה בהיסטוריה קפה וירטואלי למישהו. בא לך?
M mariana New member 12/8/02 #9 טוב הקפה יש בו 2 כפיות סוכר כמו שאתה אוהב הוספתי לו וגם המון וכל מיני קישוטים למיניהם בצד מה שתבחר. מקווה שיצא טעים. כי כשמרין מכינה קפה אז זה מכל הלב
טוב הקפה יש בו 2 כפיות סוכר כמו שאתה אוהב הוספתי לו וגם המון וכל מיני קישוטים למיניהם בצד מה שתבחר. מקווה שיצא טעים. כי כשמרין מכינה קפה אז זה מכל הלב