בוקר טוב

swirrrly

New member
שיו, כל פעם חייבים לעשות שרשור כזה?

טוב, אז בוקר טוב, אני שמחה ומרנינה על בוקר זה, בואו נחזיק ידיים ונודה לאל על זריחת השמש, ננשק את האדמה, נקפוץ מהמיטה ונשיר שירי הילולה וצהלה על בוקר זה שנפל בחיקנו, לאחר הלילה הארוך, תודה לבוראינו על חיינו, איזה בוקר נפלא! הבה נחבקה אחד השני, נלחצה הידיים, ונשמח ונרנון. בוקר טוב לביל גייטס שהביא את מיקרוסופט, בוקר טוב לאלביס שינוח על משכבו בשלום, בוקר טוב לציפור על העץ, בוקר טוב לינשוף שבעץ, בוקר טוב לארנב שמתחת לעץ, בוקר טוב למטוס שמעל לעץ... בוקר טוב לאסיה, אמריקה, אירופה, אפריקה, אוסטרליה, למרות שאצלהן הזמנים שונים... בוקר טוב לצדק, פלוטו, נפטון, מאדים, נוגה, חמה, לירח, לשמש, וכיו"ב. בוקר טוב לג´קי צ´אן!! ובוקר אחד גדול ומחבק לכווווווולם, איזה יופי שיש לנו סופי טופי, איזה יופי שזה בוקר!!

פגעסוס

Well-known member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עולם.... מה שלום כולם.... אני יורד מן החוטים. אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים. כמה טוב לחיות. ולהיות. ילד שאוהב את העולם, והעולם אותו אוהב מכל הלב. פינוקיו שמי...

manga girl

New member
שקט פגעסוס....בוא נלך למצוא אחות

שתקשור אותך לכסא ותיקח אותך לאברבאנל...

Jelly Beans

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עולם יש ברבורים באגם בוקר טוב עולם אני הולכת מכאן בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם הזה, באגם הזהההההההה טה נה נה נה נה נה נה נה

Jelly Beans

New member
בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר

בוקר בא לעבודה בוקר בא לעבודה בוקר בא לעבודה בוקר בוקר בא! צהריים צהריים צהריים צהריים צהריים... *חושבת על עוד שירים עם בוקר*

swirrrly

New member
הנה שיר לילה טוב שבא לי לשים

אבאאאאא הלך לעבודה הלך הלך הלך. ישוווווווב בצאת הלבנה יביא לך מא תא נה.

ל א ק י

New member
הנה שיר טוב לבוקר....

בו בו בו בו בוקר טוב בו בו בו בו בוקר טוב (זה גם מאוד "כיף" ששרים את זה ב2 בלילה... או שב5 בבוקר איזה שבט מפגר מתחיל לשיר את זה.....)

לילה טוב ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אני הולך לישון מוקדם כי מחר אני צריך לקום מוקדם כדי ללכת להוציא תעודת זהות כי אני אוטוטו 17 ואז זה כבר לא יהיה חינם
וגם אנחנו (אני ואבא שלי) הולכים להחליף את מסכות האבח

ל א ק י

New member
לילה טוב אבא../images/Emo29.gif

חלומות סונול/אלון/דור/דלק/פז (תבחר לבד...) ומזה מסכות האבח?

ל א ק י

New member
אהההה.....

לי אין בכלל מסכת ביטחון.. יש לי ת´דבר הזה של הילדים הקטנים.. כי במלחמת המפרץ הייתי בת שנתיים... ומאז לא החליפו לי את זה..

פגעסוס

Well-known member
גוטה-נאחט ../images/Emo29.gif

נחמד שיש אנשים שחושבים ש 2:08 זה מוקדם...

למעלה