בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומם כולם? שיהיה יום יפה ושקט לכולנו.

בת ה י ם

New member
../images/Emo141.gif בוקר טוב

עין אחת פתוחה השנייה עורגת למיטה בוקר טוב וים שלו לכולנו

ניקולי

New member
בוקר בוקר בוקר בוקר בוקר

בוקר בוקר בוקר בוקר בעעעעעעעעעעעעע בוקר בע לעבודה בוקר בע לעבודה בוקר בע לעבודה בוקר בוקר בעעעעעעעע...
. שיהיה לכולכם בוקר טוב..בוקר של
(עם מזגן קר).. בוקר של אור רוגע ושלווה.... ובעיקר בוקר טוב
.. (בא לי ללכת לים)....(חייבת לתפוס קצת צבע...הצבע שלי דהה..אוייי כמה שהוא דהה מאיילת..אוףףףףף).. בעוד כ -5 דק´ אני יוצאת לעבודה..ואני יודעת שתעבירו את הזמן בסבבה אז תעבירו את הזמן סבבה גם בשבילי...פליזזזזזזזזזז....
... גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
נ.ב. תודה לכל משתפי הפעולה...אוהבת אותך

ניקולי

New member
../images/Emo93.gif

אני לא יודעת על מי חשבתי מקודם ורשמתי..אוהבת אותך ועוד שמתי
.. חחחחחחחחח עוד לא התחלתי את הבוקר וכבר אני
.. התכוונתי לאמר אוהבת אותכם, אותכםםםםם הבה אומר את כולכם
.. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

sidi

New member
ניקולי

זה בסדר את לא צריכה להתנצל... אז מה אם את אוהבת אותו, זה מותר...

מאו יין

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo20.gif

בוקר טוב סידי,בת הים, וניקולי,ולכוווווווווולם!!! שיהיה יום שקט ונחמד... אמן... מאו.

ניקולי

New member
מאווו ייןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תגידי לי אני רואה משהו בכתיבה שלך?????? את עצובה או שנדמה לי??? מה זה ההודעה המסכנה הזאת אה??? אני כאן יוהו כאילו הלוווווו... תתקשרי אליי אבל מיד!!!!! אוהבת אותך ואל תשלחי סתם
תשלחי
ואל תהיי
או
תהיי תמיד תמיד
כי אני אוהבת אותךךךךךךך מאוד
.... שימי
: גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

מאו יין

New member
ניייייקווווולי וכוווולם!!

תראי איזה הודעה לא מסכנה בכלל רשמתי לנופר ובה הכנתי קפה לכווולם!!

ניקולי

New member
מאו יין

שוב התבלבלתי התכוונתי
ולא
אבל כנראה שאני רוצה שה
תזרח מעלייך, ותאיר את ימייך... בקיצור הלכתי יצאתי לעבודה... צ´או במבינה.. שימי
: גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

בת ה י ם

New member
../images/Emo1.gif בוקר לכולכן......

כל כך עייף לי..................... כואב לי הפה מהפיהוקים כבר 16:00?

מאו יין

New member
לכוווולם!!!

בהודעה "בוקר טוב לנופר" מחכה קפה לכולם!!!! תזדרזו או שהוא יתקרר....

מאו יין

New member
קוויני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בוקר טווווווווווב ויום מקסים שיהיה לך!!!

Queen Of Love

New member
בוקר טוב ילד!

מה קורה?? אם יש חיוך כלומר מכבי חיפה ניצחו זה נכון? שיהיה לך יום מקסים!

בת ה י ם

New member
חיפה ניצחה !!!

חיפה אלופה ילד בן 8 ואביו 2 חולי נפש בפוטנציה נסעו אתמול כמעט שעתיים לכל כיוון רק כדי לראות על מסך
ענק את מכבי חיפה . 12:30 בלילה ילד בן 8 מלא אדרנלין אמאאאאאאאאאאאא אני לא מליח להרדם אמא: שששש אני עושה את עצמי ישנה בן : חיפה תשחק נגד קבוצות מחו"ל (מפאת הסניליות לא זוכרת הוא הרביץ רשימה של קבוצות..) אמא : ממממ בטח בטח בו : אמא , תרשי לי ללכת ? אמא : אאאהה עד הירח אחרי חיפה בן : נרדם בחיוך אמא : מעולפת "כולם יודעים שחיפה ירוקה...."

sidi

New member
אני כאן

מכבי חיפה ניצחה 4:0. וכן העלה קצת חיוך על הפנים אחרי אתמול... בת בת פששש כל הכבוד אוהדי חיפה. משפחה כלבבי.

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

איזה בוקר מטורף, אני ישנה לי את שנת
היופי שלי בשעה 06:30 בבוקר בת דודתי מעירה אותי בחיפזון, היא הייתה זקוקה לשיחת נפש ואני מוצאת את עצמי על תקן פסיכולוגית
אבל בבוקר
והנה אני איתכם, לא נראה לי שאני אהיה פה הרבה היום. אני אאחל לכולכם יום נפלא וקריר
מישהו ראה היום את נופר? בטח היא עדין חולה, החלמה מהירה יקירה שלי
ומאו
לפני שאני הולכת מפה לעבודה, אני רוצה לדעת איך היה ליל אמש? דיברתם? ומה נסגר? סידי, ניקולי, מיקי ולירי וכל השאר שטרם הגיעו בוקר טוב והמשך יום נפלא וקסום

מאו יין

New member
../images/Emo25.gif בוקר טוב לריקי´לה

אה.... אני יודעת שמרנו על שביתת נשק... לא כל כך דיברנו... אחנו עדיין יותר מידי "טעונים" אחד על השנייה... אבל השתדלנו להיות נחמדים אחד לשנייה וזה כבר השג אחרי מה שעברנו בימים האחרונים.... את יודעת ניראה לי שהחום מטמטם את כווולנו...וזה השפיע גם עלי ועל עופר...

@@

New member
מאו ועוד אני חשבתי...

שהשיחה הווירטואלית שלנו עזרה לך אתמול, אבל כנראה שממש לא, כולנו אלופים בלהקשיב ולהנהן בראש אבל בליישם 0. חבל, ממש חבל, מה ז"א "השתדלנו להיות נחמדים" לא זכור לי שאת שחקנית באיזה תיאטרון, על מי את עובדת? רק על עצמך! תפסיקי לשקר לעצמך, ולהתכחש למה שקורה לך, חבל שאין לי הרבה זמן, אחרת היית חוטפת ממני שיחה רצינית כמו אם לבתה. החום לא טמטם אף אחד, את מטמטמת את עצמך, חשבתי שתתנהגי כבוגרת ותדברי איתו אתמול שיחה כנה ואמיתית, את מכעיסה אותי, כי את מכאיבה לעצמך. אל תחשבי שאם את שמת את הבעיות שלך מתחת לשמיכה הם לא יצוצו, אני מאמינה שבכל בוקר שאת קמה את מציצה מתחת לשמיכה לראות אם הבעיות נעלמו, אבל אכזבה הן עדין שם. אני רוצה בטובתך ואפילו אם זה היה קצת תוקפני זה רק בשביל להעיר אותך

למעלה