בוקר טוב הריח של סוף השבוע באוויר . . . יום נפלא
מ מתולתלת30 New member 19/5/11 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif הריח של סוף השבוע באוויר . . . יום נפלא
R rrredshay New member 19/5/11 #2 בוקר מצויין ../images/Emo42.gif תרגיעי, זה רק ריח.... יש לנו עוד יום ארוך לעבור בשביל להגיע... יש כאלה מביננו שיש להם יומיים.... בכל מקרה, יש לי תחושה ש.... הסופ"ש יהיה פצצה
בוקר מצויין ../images/Emo42.gif תרגיעי, זה רק ריח.... יש לנו עוד יום ארוך לעבור בשביל להגיע... יש כאלה מביננו שיש להם יומיים.... בכל מקרה, יש לי תחושה ש.... הסופ"ש יהיה פצצה
מ מתולתלת30 New member 19/5/11 #3 אז זהו גם אם היום הזה ארוך (והוא כזה . . ) זה בדיוק הריח שמרגיע אותי ) פצצה בין החיבורים
מ מזי קמיקזי New member 19/5/11 #4 גם אצלכם העירייה פיזרה דשן? לחיי עולם ירוק יותר נ.ב. התאמנת על הוולה?
מ מתולתלת30 New member 19/5/11 #5 ../images/Emo178.gif אני כבר שבועיים במחנה אימונים קשה קשה לקום כל בוקר ב- 9:30 ולחזור לישון צהרים ב- 13:40 אילו הייתי יודעת שכל כך קשיים חיי הספורטאים אצלנו לא הייתי נכנסת לזה בכלל . . .
../images/Emo178.gif אני כבר שבועיים במחנה אימונים קשה קשה לקום כל בוקר ב- 9:30 ולחזור לישון צהרים ב- 13:40 אילו הייתי יודעת שכל כך קשיים חיי הספורטאים אצלנו לא הייתי נכנסת לזה בכלל . . .
מ מזי קמיקזי New member 19/5/11 #6 לאט...לאט... עם הסטרואידים (<--- הוא מרים משקולות) שלא תתבלבלי בין ה"היי" מהאנדורפימים ל"וואיי" של צמיחת השיער בחזה
לאט...לאט... עם הסטרואידים (<--- הוא מרים משקולות) שלא תתבלבלי בין ה"היי" מהאנדורפימים ל"וואיי" של צמיחת השיער בחזה