בוקר טוב הולך להיות חם היום. אז שתו הרבה. מאחל לכולם יום יפה.
S sidi New member 30/7/02 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif הולך להיות חם היום. אז שתו הרבה. מאחל לכולם יום יפה.
נ נופר המקורית New member 30/7/02 #4 בוקר טוב סידי ובוקר טוב לכולם הקדמת אותי הא... אז בגלל שסידי אמר ואנחנו לא יודעים שצריך לשתות הרבה אז נראה לי שהיום אני לא יכין קפה אלה רק לאדם מיוחד בעיניי (זה לא כמו השרדונה או היין האדום היבש אבל גם משהו. וכל השאר
בוקר טוב סידי ובוקר טוב לכולם הקדמת אותי הא... אז בגלל שסידי אמר ואנחנו לא יודעים שצריך לשתות הרבה אז נראה לי שהיום אני לא יכין קפה אלה רק לאדם מיוחד בעיניי (זה לא כמו השרדונה או היין האדום היבש אבל גם משהו. וכל השאר
S sidi New member 30/7/02 #5 תודה רבה ביום כזה הכי טוב משהו קר ומרענן. באמת תדאגו לשתות הרבה גם אם אתם במיזוג.
Q Queen Of Love New member 30/7/02 #11 סידי, אתה יכול להוריד את המשקפיים, אין פה שמש... חחחחחחחח אההה, שומר מרחק, קלטתי אותך...אוקי.. טוב, תוריד את המשפקיים כבר!!
סידי, אתה יכול להוריד את המשקפיים, אין פה שמש... חחחחחחחח אההה, שומר מרחק, קלטתי אותך...אוקי.. טוב, תוריד את המשפקיים כבר!!
ח חמים New member 30/7/02 #8 שרדונה שרדונה טוב ככל שיהיה ?תלויי עם מי שותים אותו . תודה על הקפה ותודה על הייחוד זה מאוד הדדי . יום טוב . אני מידי פעם ניכנס קורא וממשיך יופי של פורום והאנשים נשמעים מקסימים תמשיכו ככה .עד כמה שאפשר לשמע
שרדונה שרדונה טוב ככל שיהיה ?תלויי עם מי שותים אותו . תודה על הקפה ותודה על הייחוד זה מאוד הדדי . יום טוב . אני מידי פעם ניכנס קורא וממשיך יופי של פורום והאנשים נשמעים מקסימים תמשיכו ככה .עד כמה שאפשר לשמע
מ מאו יין New member 30/7/02 #9 בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif בוקר טוב לכם אנשים מקסימים!! אני בכל זאת הולכת להכין לי כוס ואח"כ אשתה את המיץ-תודה נופר אם לא היית דואגת לנו....היינו בצרות... מאו. יום טוב!!!!!!!!!!!!!!!
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif בוקר טוב לכם אנשים מקסימים!! אני בכל זאת הולכת להכין לי כוס ואח"כ אשתה את המיץ-תודה נופר אם לא היית דואגת לנו....היינו בצרות... מאו. יום טוב!!!!!!!!!!!!!!!
ב בת ה י ם New member 30/7/02 #12 ../images/Emo178.gif בוקר טוב ה כבר זורחת מחממת לי ת*** שתו הרבה מיץ נסו לא להשפריץ והעיקר שמרו על חיוך עד שיחזור לו הפוך בקור טוב
../images/Emo178.gif בוקר טוב ה כבר זורחת מחממת לי ת*** שתו הרבה מיץ נסו לא להשפריץ והעיקר שמרו על חיוך עד שיחזור לו הפוך בקור טוב
@ @@ New member 30/7/02 #16 אפשר להצטרף לברכת בוקר טוב??? בוקר טוב מה שלומכם יקרים/ות ויפים/ות שלי???