בוקר טוב התחיל לי מוקדם הבוקר הזה וכל המשך השבוע.... אבל השיר שמתאים לי היום....
R rrredshay New member 3/1/11 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif התחיל לי מוקדם הבוקר הזה וכל המשך השבוע.... אבל השיר שמתאים לי היום....
מ מזי קמיקזי New member 3/1/11 #2 בוקר שוק ../images/Emo118.gif../images/Emo79.gif הנוף מהחלון מצייר לי אביב - זה אמיתי או צרוב? זה השיר שלי להיום המנהללללללללללללללל....מתי ערב גיבוש ברידינג 3?
בוקר שוק ../images/Emo118.gif../images/Emo79.gif הנוף מהחלון מצייר לי אביב - זה אמיתי או צרוב? זה השיר שלי להיום המנהללללללללללללללל....מתי ערב גיבוש ברידינג 3?
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 3/1/11 #5 יודעת מה אחד היתרונות הכי גדולים שלך? ../images/Emo3.gif שאנחנו יכולים לסגור עניין ב- . ואז פשוט לרוץ ולספר לחבר'ה
יודעת מה אחד היתרונות הכי גדולים שלך? ../images/Emo3.gif שאנחנו יכולים לסגור עניין ב- . ואז פשוט לרוץ ולספר לחבר'ה
מ מתולתלת30 New member 3/1/11 #6 ורק אצלי לא יכולה לשמוע שירים בעבודה נו שויין, אני אדמיין לי מה שבא לי יום נפלא חברים
י יערית New member 3/1/11 #7 בוקר טוב ../images/Emo118.gif ציפור קטנה לחשה לי ממש מוקדם בבוקר ש... התהפכתי במיטה, מי מכין לי קפה ? אחש'לו, שחרור קל ונעים
בוקר טוב ../images/Emo118.gif ציפור קטנה לחשה לי ממש מוקדם בבוקר ש... התהפכתי במיטה, מי מכין לי קפה ? אחש'לו, שחרור קל ונעים