בוקר טוב

Rtitan

New member
שתי בלונדיניות במצפה הכוכבים בגבעתיים...

אחת אומרת לשניה "תראי כמה הירח קרוב - הוא יותר קרוב אפילו... מירושלים!!" השניה אומרת לה "חחח יא דפוקה - איך הוא יותר קרוב מירושלים??" הראשונה עונה "את הירח את רואה, נכון? ואת ירושלים - לא!..."

Rtitan

New member
בחקירה במשטרה מחברים בלונדה למכונת אמת...

שואלים שאלות איפוס: בת כמה את, איך קוראים לך, איך קוראים לחבר שלך? ואז עוברים לחקירה... חמש דקות אחרי כן יוצא החוקר מהחדר מיואש לגמרי. "מה קרה שם?" "בכל פעם שאני שואל אותה שאלה והיא עונה לי "אני חושבת ש... " המכונה מתפרעת!!! אי אפשר להמשיך ככה!"

Rtitan

New member
בלונדה מעורבת בתאונת דרכים עצמית...

הרכב שבו היא נהגה פשוט התהפך כמה וכמה פעמים על הכביש המדברי דרכו נהגה... היא יוצאת מהרכב, מיישרת את השמלה ובדיוק מגיע שוטר "את בדרך גברת??" "כן... הכל בסדר - רק האוטו הרוס...
" "השוטר מביט המום במכונית ההרוזה "את יכולה להסביר לי מה קרה כאן?" "אני לא יודעת - נהגתי ותפאום איזה עץ קפץ לי לאמצע הכביש - אז סובבתי את ההגה ימינה. ואז קפץ עוד עץ - סובבתי את ההגה שמאלה. ואז עוד עץ קפץ לי לםני העיניים - ימינה וכך הלאה עד שלא הצלחתי להשתלט על המכונית והיא התהפכה." השוטר מביט סביב - מדבר, אין עץ מאופק עד אופק. שתי שניות אחר כך הוא מבין "גברת - זה לא היה עץ אמיתי - זה עץ הריח על המראה שלך!!!"

בוקר טישטוש קל בעיניים ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

(המנהל אתה בטח רגיל
) נרדמתי אתמול לפני כולם וקמתי אחריהם...
מישהוא שם למעלה אוהב אותי מאד
יש למישהוא משאלה הבוקר?

Rtitan

New member
../images/Emo42.gif בוקר יום שלישי (אם לא טעיתי בחשבון...)

תגידו... לא עברו לשעון חורף?...

בוקר מעולה ../images/Emo96.gif

הקפה הראשון עכשיו, אמנם חפוז אבל עדיף מאשר בכלל לא. אחרי "חווית" הסופר אתמול, נרדמתי מוקדם יחסית ולכן גם קמתי עם מיגרנה קלה - שום דבר שהשיאציסטית שלי לא תפתור
לקחתי לעצמי שעתיים חופש מהעבודה כדי לטפל בעצמי קצת, ה
בשלבי נקיון (ותודה למנקה שהביאה אותי עד הלום). שיהיה יום מעולה

למעלה