בוקר טוב שיהיה פעמיים מושלם
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 19/10/10 #2 תגידי... יש מצב את קופצת למאפיה הקרובה? בוקר טוב... שחור חזק.
K kleo patra New member 19/10/10 #5 ../images/Emo13.gifבוקרר יאאלה לעבודה החלה הספירה לאחור.............
R rrredshay New member 19/10/10 #14 בוקר מצויין ../images/Emo42.gif מה רע ב3 ???? אחרי חוויה עם בלונדה יפיופית (טוב נו אני משוחד, היא קוראת לי אבא..) עד 2 בלילה אתמול, עם מעט שעות שינה, אבל הרבה חום בלב בוקר טוב ישראל.
בוקר מצויין ../images/Emo42.gif מה רע ב3 ???? אחרי חוויה עם בלונדה יפיופית (טוב נו אני משוחד, היא קוראת לי אבא..) עד 2 בלילה אתמול, עם מעט שעות שינה, אבל הרבה חום בלב בוקר טוב ישראל.
מ מזי קמיקזי New member 19/10/10 #16 ה-../images/Emo88.gif שלך ל-../images/Emo68.gif זה משהו לא יאמן (אם כי לגברי מובן במקרה הספציפי הזה ) יש מצב לבדיחה על בלונדיניות?
ה-../images/Emo88.gif שלך ל-../images/Emo68.gif זה משהו לא יאמן (אם כי לגברי מובן במקרה הספציפי הזה ) יש מצב לבדיחה על בלונדיניות?
R rrredshay New member 19/10/10 #18 יאללה ברוח היום... שתי בלונדיניות הולכות בכיכר רבין, בלונדינית אחת אומרת לשניה: "איזה קטע שרבין נרצח בכיכר שלו...
יאללה ברוח היום... שתי בלונדיניות הולכות בכיכר רבין, בלונדינית אחת אומרת לשניה: "איזה קטע שרבין נרצח בכיכר שלו...