בוקר טוב

נעיתה

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מחר אני חוזרת לגיל 22, לספסל הלימודים. יותר משאני מתרגשת אני די משקשקת. הפעם האחרונה שרגלי דרכו במחוזות האקדמיה הייתי נטולת ילד, דאגות ועם קיר תומך של איזה בעל בועל אחד. ואז בעיוורון הלכתי אחריו לשנים ארוכות בגלות ארצות הברית (תרגעו לא משכו אותי בכוח אבל אני עדיין מרגישה טפשה
) והנה עשור אחרי נטולת בעל בועל מלאה במוגלי אור אחד אני חוזרת לסיים את המעגל. על הדרך כל השבוע הזה משובש משהו וכלום לא זורם... אבל סבבה יבוא לי עוד יבוא לי

mazoneli

New member
המון המון בהצלחה ../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

kleo patra

New member
צהרים טובים יקירה

תחשבי- נפטרת מאחד קבלת קטנצ'יק אחד מדהים שיהיה בהצלחה רבה מחר!!!!
הלכתי לשנ"צ <ככה זה שאני ביום מחלה >

כמעט צהריים טובים

עשיתי את זה גם, בלי בעל (תודה לאל) אבל עם 2 ילדים ועסק במשרה מלאה. זה לא קל - צריך המון תמרון ולהתרגל למעט שעות שינה אבל זה כיף גדול - אני נהניתי מכל רגע. מה שכן - אחרי שנתיים כאלו לקחתי הפסקה לנשימה כי נגמר לי האוויר, מקווה לחזור בשנה הבאה לסיום ולמצוא את הזמן לכתוב את התזה. המטרה שלי - עד סוף העשור הזה של חיי, לסיים גם דוקטורט

המון המון בהצלחה!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אין לי ספק שאת יכולה! אף אחד לא אמר שזה הולך להיות קל אבל זה ישתלם לך בסוףףףף(לי... חחחחח). וחוץ מזה זה טוב לנו -שתיכנסי לאוניברסיטה
יללה ברעל-כוסיתתתתתתתתתת

בכלל לא בטוח...

ואפילו כנראה שלא, הבחור שעל המרפסת לא אמר את המשפט הזה. סתם הדביקו לו את זה...

שרשירית

New member
../images/Emo24.gif כיף לך

יש משהו בלהיות סטודנט שמשאיר אותנו צעירים לנצח. מה גם שלימודים זה משהו לעצמך ובעקיפין גם למען הילד שלך. כל עוד את מאמינה בעצמך את תוכלי להזיז גם הרים. בהצלחה, בטוחה שיבוא לך

שיהיה לך המון

המון המון בהצלחה
מניסיון- זה כיף לא נורמלי, קשה בטירוף אבל שווה כל דקה....התואר הזה- בשבוע הבא מתחילה שנה ב' של התואר השני כשעוד סמינריונית מחכה לי לשבוע הזה.....הצילו. חשבת פעם איך אנחנו מצליחות ככה אחרי שהתגרשנו? כמה שנים הכל התעכב? גם אני כמוך חיכיתי לפחות 5 שנים לתואר הזה.... והנה דווקא כשקשה ועמוס פתאום מוצאים זמן להכל כולל הכל ועוד על הצד הטוב ביותר. מאמינה שצמיחה בד"כ מגיעה מקושי גדול! בטוחה בך!!! תהני!

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה ו... לא... ../images/Emo8.gif

לא - את לא חוזרת לגיל 22... וזה פרט שחשוב מאד שתזכרי. מה שהיה בגיל 22 היה בגיל 22 - אינני יודע מה הניסיון שלך עם האקדמיה, אבל את מגיעה אליה בפעם השניה חמושה בניסיון חיים שלרוב מי שיישב איתך באולמות ההרצאה אין. את מגיעה לשם עם תובנות אחרות לגמרי, עם סדרי עדיפויות אחרים לגמרי ומגיעה לשם מישהי אחרת לגמרי ממי שהחליטה מסיבותיה היא בגיל 22 להפסיק את הלימודים. לכי לשם בלי היסטוריה, לכי לשם להתענג על הלמידה, וכן - לכי לשם בידיעה ברורה שמצפות לך כמה שנים לא קלות - אבל התגמול של ההגעה לקו הסיום... צריך להיות שם כדי להבין. אל תשכחי לצאת לבלות - ועד כמה שנראה לך "פחחחח נראה לך??", את תתפלאי באיזו מהירות את פשוט תשכחי/לא יהיה בראש שלך לצאת לבלות. קחי את הדברים בפרופורציה - ותזכרי שאת לא בתחרות שם מול אף אחד - בדרך כלל התחרות הכי קשה באקדמיה היא מול עצמך והציפיות שלך... תתחרי בעצמך - אבל מדי פעם, דעי לעצור לקחת אוויר, הדרך ארוכה ותהיה לך תמיד הזדמנות להשלים את הפער בהמשך. ולחברים שלך כאן ובמקומות אחרים - אל תשכחו אותה כשהיא תעלם לכם מהעין. נכון, יהיו תקופות שהיא מאד תצטרך אתכם ואני יודע טוב שרחוק מהעין רחוק מהלב - אבל כאן אתם כחברים שלה נבחנים. המתינו עם ה-"פחחחח נראה לך?" עד שהיא תסיים. שיהיה בהצלחה, ואת החששות והשאלות קחי איתך לדרך - ככה או ככה הם יבואו איתך, אז שלפחות יהיו מוזמנים.
!!

Gal 38

New member
בהצלחה לך יפתי ../images/Emo57.gif

|אל תדאגי גם השבוע המשובש הזה ייגמר ויתחיל שבוע חדש , עם הרבה דברים טובים !

למעלה