בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שבוע טוב ומבורך של אחרי החגים חוזרים לשגרה יום נפלא

Rtitan

New member
בוקר אור ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

יאללה - שבוע אחרון כאן וגם הוא הולך לעבור בכנס של אסטרופיסיקאים מכל העולם שיתקיים בפסדינה - מה שקרוי קל"ב! אחורי זה... בשבוע הבא
לישראל...
לשלושה שבועות.

rrredshay

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

חיוך קטן לבוקר..
עורך דין חוקר עדה במשפט רצח, אשת הנאשם, ומנסה לערער את אמינותה: "גבירתי, כשהתחתנת איתו, האם ידעת שהוא רוצח?" "כן, האמת שידעתי". עורך הדין מחכה כמה שניות כדי להגביר את האפקט ואז פונה אליה שוב: "ואיך את מסבירה, גבירתי, שהתחתנת עם רוצח?" היא עונה: "אתה מבין, כבר לא הייתי כל כך צעירה והיו לי רק שני מחזרים: האחד אמנם רוצח, אך השני היה עורך דין".

יערית

New member
עכשיו זה בוקר טוב ../images/Emo96.gif

בשעה שכתבת מבחינתי זה עוד לילה
שבוע נפלא לכולם ומברכת את כל הכותבים הותיקים שחוזרים לאט לאט לכתיבה שוצפת בפורום :)) <עם הזמן אני אהפוך לכותבת אנונימית שקטה ורגועה>

יערית

New member
אבא למופת

אצלינו באיזור השרון שולחים בלי כלום.הפכנו לכפר גדול ירוק גלובלי. יצאתי, בירכת הדרך לנהגי ישראל

נו באמת אח שלי...

או שתשים לה ארוך ושתחזור הביתה עד השעה 10... או שתשים לה קצר ותשלח אותה מהבית ב-10

kleo patra

New member
אחרי חופש מושלם מכל הבחינות

ומאמץ פסיכולוגי לא קטן- הגעתי למשרד שלמה ובריאה
מולי היו 150 מיילים שטרם נפתחו - וזקוקים לטיפול ועדכון, אפשר לומר שאוטוטו נגמר יום א' עוד 4 ימים לסופ"ש

שרשירית

New member
../images/Emo122.gif אני הפוכה לגמרי

לחזור היום לעבודה היה הרבה יותר קשה מלחזור אחרי החופש הגדול. כולן התלוננו בחדר המורים שהחופש ארוך מדי (כי זה מתחבר לנו עם החופש הגדול) וכבר נגמרו הרעיונות של 'מה לעשות עם הילדים?'. הרגשתי נורמלית, אני שמחה לדעת שאני לא היחידה שחושבת כך. לעומת זאת, עושה רושם שלמורות שאין ילדים קטנים בבית היה הרבה יותר כיף בחופש. יאללה שיגדל כבר. בעצם לא, שישאר עוד קטן ומתוקי. הולכת להשלים שעות שינה ולנסות לסדר שוב את השעון הפנימי שהתחרפן (או בעצם חזר למה שהוא אוהב ומרגיש לו הכי טוב).
שנ"צ טובה.

למעלה