בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קראתי את שנכתב בימים האחרונים ... לך שירה, את נמצאת בתקופה קשה .. ואנו כאן בשבט הזה מבנים ומחבקים אותך , כאן תמצאי אוזן קשבת וכתף תומכת ... צילה היקרה ,משברים יש והרבה רק השתדלי לא לשקוע לרחמים .. העולם אכזר, אבל הוא גם יפה ...ואת מוקפת במשפחה וחברים .. אני מציעה לך נסות ללכת לקבוצת תמיכה שבה תעבדי את האבל . הבוקר פקחתי עיניים ליום חדש ... יודעת מצפה לי יום חם עם המון סידורים ונסיעות(ו ה כ ל בתחבורה ציבורית ) אצטייד במידנית ,ויוצאת לדרך בהרגשה שהכל לטובה . יום קסום לכם והלוואי ויהיה גם קריר טלי

מיק41

New member
בוקר טוב

טלי - חיכינו לך אתמול בצאט..... ובכלל כמעט לא מגיעים אנשים לצאט ביום ראשון בעשר בלילה - חבל...... מתחילה את הבוקר בסידורים.... ובצהריים הולכת עם הילדים לבריכה. שיהיה לכולם המשך יום נעים וקריר (עם המזגנים....)

הינו אתמול בצאט ..

אני ואתי חכינו בצאט ולא הצטרפו, התיאשתי ב10:30 כשהגעו אלי חברים והלכנו לבקר בחוות סוסים חמישה
..שסופ סוף אוכלסה בסוס מסכן נמצא בארמון לסוסים ..עם מזגן וג'קוזי ..ובלי חברים ...

kampf

New member
מה פתאום טלי

דווקה היינו בצ'ט משעה 22:00 וגם מיכל סל סיוון ואיציק וקסם והיו עוד . חוץ מזה אני מאמין שאפשר למצוא הרבה שותפים שהולכים על 2 גלים שיסכימו להצטרף אליו בתנאים שהסוס הזה מקבל. שגב

למעלה