בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איך עברה טעימת בית הספר של יום שישי? אצלי חזרו בשמחה, למרות שלסנדויצ'ית כאבה קצת הבטן בבוקר, מהתרגשות. הילדה חזרה עם שיעורים - לכתוב משהו על החופש כמובן (איך אפשר שלא, אני זוכרת את השיעורים האלה מזמן היותי בבית הספר בעצמי). מה שכן, הן די שמחו שהיה יום קצר והיום שוב חופש
שבת נעימה...

שיעורי בית? בטרום חובה? ../images/Emo2.gif

מה? (ואנא, אמרי לי בבקשה שזה משהו שהוא יכול לעשות לבד ולא משהו שאת ובעלך צריכים לבנות עכשיו במשך שלושה ימים
)

כן.. בשנה שעברה התבקשנו לבנות דגם של

מבנה ציבורי בעיר - מייד הודעתי לגננת ששיעורי בית כאלו מעולם לא עשיתי וגם לא אעשה ואני נגד שיעורי בית לילדים בגיל 3. כן, זה משהו שהוא טכנית יכול לעשות לבד (לצייר עטיפה חדשה לספר מתוך רשימה)ובכ"ז - זה נראה לי מוקדם מידי ואני ממש לא מתכוונת ליזום את זה. הגננת יכולה לעודד את זה בגן אם היא רוצה , הרעיון יפה לנסות ולצייר עטיפה לספר שאתה אוהב כחלק מפיתוח דמיון וחשיבה על הספר - אך לא "כשיעורי בית".

liatporaz

New member
בוקר טוב לכולם

היום הראשון היה נחמד, לטענתה משום שלמדו רק שעה ואחר כך הייתה יום הולדת לשני ילדים. היא כבר הפנימה שביה"ס לא מקום כיפי לצערי, וביום האחרון מאוד הצטערה שהחופש נגמר והיתה התנגדות קלה לחזרה לביה"ס . ביום שישי אצלנו מתוך לא נותנים שיעורים, כך ששיעורים אין. זהו השיגרה הנעימה שלי חוזרת. מחר היום היחיד שאני אוספת אותה מביה"ס ויש לנו 3 שעות יחד לפני שאנ י מתחילה לעבוד. שבת הזו שבת של רוגע, צריכה לשבת עם הילד הגדול ולהתכונן למבחן מתכונת והילדה תבלה עם חברות.

hag70

New member
רשמית אנחנו עדיין בחופש

חוזרים ללימודים רק מחר.

פלג מים1

New member
גם אצלנו יש שיעורים בגן

המשפחה צריכה לכתוב ברכה למדינה. הרעיון חביב בהחלט. בדרך כלל אני מוצאת את האיזון בין החלק שהוא עושה לחלק שאני עושה ובטח לא משקיעה שלושה ימים... למשל בראש השנה הדפסתי לו ברכה במחשב והוא קישט, בטח זה מה שנעשה גם השנה. כמובן שהוא יתן הנחיות מה לכתוב ואיך... החזרה לשיגרה אצלנו עברה בשמחה ובצורה חלקה, יום קודם הוא ממש שיכנע אותי לא ללכת, אבל עבר מעולה
מקווה שגם לסית ספר ילך בשמחה.

למעלה