בוקר טוב

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif נמצא פתרון מהפכני לבצורת...

יש פתרון לבצורות הפוקדות תכופות את ארצינו השחונה... מסתבר שהסוד הוא בשידוך וחיתון 2 חמורים רק שבכתבה לא ציינו אם מדובר בחמורים על 4 או בחמורים על 2

bimbo.

New member
מה זה חשוב איזה חמורים, העיקר../images/Emo6.gif

שיש פיתרון!!! ובעיקר כשבארצנו לא חסר משני הסוגים...

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif ובעניינים שימיים

נו, לפחות יש גם בשורות טובות לעיתים.... הידעתם שאסטרואיד פיספס את כד"הא לפני 10 ימים?... אמנם לא אסטרואיד גדול , בקנה מידה אסטרואידי- לא אחד כמו זה שגרם להכחדת הדינוזאורים (ואל תזלזלו - בכנסת יושבים כמה דינוזאורים
), סתם אחד כזה בגודל של מגרש כדורגל, שמסוגל להעלים יער של 2000 קמ"ר. בקנה המידה הפרטי שלי , זה נשמע ה-ר-ב-ה ...

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif הספרות העברית הפופולארית

בחודש האחרון יצא ספר בנושא זה. ספר , המדיף ריח עז של נוסטאלגיה. תוכלו למצוא בו אודות חסמבה, טרזן, הבלש תדהר, דנין דין, פאטריק קים ועוד. מחבר הספר, ערך מחקר בנושא, חיפש, ומצא לא מעט, את זהותם האמיתית של כותבי הספרי הלו (שהקפידו כולם להמנע מפאדיחות - בהתחשב בחומר הקלוקל אותו כתבו- ולכתוב בפסידונים
). כתבה בנושא כאן.

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif וחשוב : חניית נכים

אנא קראו את ההודעה הזו. ואם יש מי שיכול לעזור בנושא, אז כל הפרטים שם...

גליה13

New member
לעור אני לא יכולה אבל אני מנדבת

לכם את הנסיון הלא קצר שיש לי-כנכה בעלת רכב עם תו נכה. יכולה לספור על כף יד אחת את הפעמים בהם חניית הנכה לא היתה תפוסה על ידי רכב שאין לו זכות חניה במקום. לפעמים אני מסכנת את חיי ומעירה לאנשים... האמת רובם מתנצלים מאד מהסוג "אין פה אף נכה אז חניתי רק שניה" רובם יזיזו את הרכב אם יתבקשו- אבל כולם ימשיכו לחנות בחניה כזו- ומילת הקסם היא פשוט קנס וגרירה- זה כל כך יותר מהיר מנסיון לחנך את האנשים- כמובן הסברים- וחינוך מגיל צעיר- יעשו גם את שלהם- אבל אני בטוחה שמי שיגרר פעמיים- לא יחנה בפעם שלישית בחניית נכים. ואגב- מקומות רבים אין בהם כלל חניית נכים- גם בזה כדאי לטפל.

AYELET1

New member
אז תני שמות של מקומות כאלו

או כאן- ואעביר לפורום נכים, או שישירות שם בפורום.

AYELET1

New member
ולגבי אכיפת החוק...

הלוואי-הלוואי- הלוואי... עובדה שאם לא כך, איש לא מתייחס כנדרש למקומות החניה השמורים

למעלה