בוקר עם וקוראסון מארומה כמעט כמעט סופשבוע... סופשבוע לבד, ואין לי תכניות למישהו בא קאפקייק בצפון?
ק קאפקייק New member 21/8/08 #19 בוקר עם ../images/Emo96.gif וקוראסון מארומה כמעט כמעט סופשבוע... סופשבוע לבד, ואין לי תכניות למישהו בא קאפקייק בצפון?
בוקר עם ../images/Emo96.gif וקוראסון מארומה כמעט כמעט סופשבוע... סופשבוע לבד, ואין לי תכניות למישהו בא קאפקייק בצפון?
K kleo patra New member 21/8/08 #21 לא קרואסון?../images/Emo3.gif או קרהאסון?חיחי:פעם היתה בתכנית של דיאטנית..תגידו קרואסון=קרהאסון. איזה דבילי זה
לא קרואסון?../images/Emo3.gif או קרהאסון?חיחי:פעם היתה בתכנית של דיאטנית..תגידו קרואסון=קרהאסון. איזה דבילי זה
K kleo patra New member 21/8/08 #24 קרואסון הכי טעים שאכלתי באמת של שקדים- בא-קפה , אני יכולה לאכול משהו כמו 4 בבת אחת
R rrredshay New member 21/8/08 #26 הקוראסון הכי טעים שאני אכלתי... היה בצורת עוגת מייפל..... אכלתי אותו איפשהו בחולון....
K kleo patra New member 21/8/08 #27 אויש הסמקתי ../images/Emo9.gif החלטתי הפעם לשנות קצת- אני מישהי אוהבת בחושה, אז אני אוסיף לה עוד כמה תוספות מענינות...אם לא יהיה טוב- פתח פוסט.
אויש הסמקתי ../images/Emo9.gif החלטתי הפעם לשנות קצת- אני מישהי אוהבת בחושה, אז אני אוסיף לה עוד כמה תוספות מענינות...אם לא יהיה טוב- פתח פוסט.