בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לוקחת פה כמה דקות מול המחשב לפני שאנחנו נוסעים לירושלים. אני מקווה שההחלטה הנועזת להגיע עם כל הארבעה לבד לגן החיות התנ"כי תעבור בשלום
פתאום נזכרתי, שכשהגדולה עלתה לכיתה א', הצמידו לכל ילד חונך מכיתה ה'. החונכת שלה צילצלה אלינו לפני תחילת השנה וקבעה איתנו בשער ביום הראשון ללימודים. בהפסקות היא (וכל יתר החונכים כמובן) היו באים לכיתה, שואלים את הילדים איך הם מסתדרים ובכלל נוצר קשר די נחמד. יש לכם חונכות בבית הספר? כבר יצרו אתכם קשר? יום נעים,
שרון.

חני ב

New member
בוקר מצוין

מתחילה ההתארגנות בבי"ס, מרגישים שהחופש עומד להסתיים. כן, יש אצלנו חונכות של כתות ו' את כתות א' אבל היא קורית כחודש או טיפה יותר אחרי תחילת השנה.

יותר מידי חונכים.

לא ידוע לי על פרוייקט חונכות מטעם בית הספר אבל לבן שלי יהיו שלושה בני דודים, שכבר החליטו לפרוש חסותם עליו מקווה מאוד שלא יפריעו לו.

יותר מידי חונכים.

לא ידוע לי על פרוייקט חונכות מטעם בית הספר אבל לבן שלי יהיו שלושה בני דודים, שכבר החליטו לפרוש חסותם עליו מקווה מאוד שלא יפריעו לו.

ב,ד,ה

שניים (ד', ה') של אחי. עוד אחד בעצם בן דוד שלי. כשרגים בישוב עם בי"ס אחד, אין הרבה אופציות.

BlueSea100

New member
אין

אצלנו אין חונכים ולא ידוע לי על פרויקט כזה בבית ספר שלנו

נטלי22

New member
אצלנו אני זוכרת שבאמת לבכורה

היתה חונכת, אבל היא יצרה איתה קשר רק בתחילת שנת הלימודים. הבנתי, שבזמנו לתלמידים אחרים כן הגיעו הביתה לפני תחילת שנת הלימודים, אבל יכול להיות שבגלל שהבית שלנו הוא פרטי ופנימי (קשה למצוא אותו אם לא יודעים איפה לחפש) וגם יש שער עם שלט של "זהירות כלב נושך", אז אולי זה הרתיע אותה, והיא לא חשבה להתקשר. נראה לי שגם השנה יהיה כזה פרוייקט חונכות, אבל לסער תהיה גם את נופר בבי"ס, והיא כמובן תדאג לו בהפסקות (בבית או כשהם לידנו הם רבים כמו חתול ועכבר, אבל כשהם ביחד לבד הם מאוד דואגים אחד לשני).

../images/Emo45.gif הגדולה שלי גם כבר הודיעה לבת שהיא

והחברות שלה יבואו בהפסקות והן יראו לה כל מה שצריך... זה בהחלט עוזר שיש אחים גדולים בשטח

למעלה