בוקר טוב

jesie12

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר עם סקר קטן(לא ישנתי בלילה
) 1. יש לכם בתפריט( מתזונאיית\ש"ש\דיאטנית) לדוגמא 2 פרוסות לחם, שבעתן אחרי הראשונה, האם תאכלו את השניה בכל זאת או תוותרו עליה? 2. חשבתן על כך שאולי יש יתרון בלהיות שמנה? ואם יש, מהו?

בוקר אור ../images/Emo142.gif

ותשובות לסקר - 1. כן. אני תמיד יאכל גם את השניה, אפילו אם אני כבר שבעה. ברמת העיקרון אני שונאת להשאיר אוכל בצלחת. חייבת ומוכרחה לסיים את כל מה שהכנתי/הגשתי לעצמי. גם ללא קשר לתפריט מתזונאית. אם החלטתי שאני יאכל 2 פרוסות אז אני אוכל את שתיהן גם אם לא בא לי על השניה. 2. היתרון הברור - אפשר לאכול כל מה שרוצים, מתי שרוצים ואיך שרוצים. מה זה לא מספיק ? ושיהיה בוקר טוב לך ולכולן.

גאיה0

New member
עונה

1. כעיקרון אין לי תפריט קבוע, אבל אם אני מחליטה לאכול 2 פרוסות ושבעתי אחרי אחת אין מצב שאני אוכל סתם עוד אחת. 2. אני לא רואה שום יתרון בלהיות שמנה. שיהיה המשך יום מקסים

בוקר טוב...

לגבי פרוסות לחם, תמיד אוכל מה שהכנתי, גם אם שבעתי (מה זה שבעתי, תזכירי לי?) אבל אם מדובר באוכל מבושל שמזגתי לעצמי, הרבה פעמים משאירה.. (מוזגת לפי העיניים, לא לפי הצורך...) יתרון בלהיות שמנה? רוצה לשמוע סיפור קצר? הכבד של גיסתי קרס לחלוטין שבועיים אחרי שילדה את בנה הבכור. סיפור ארוך, אבל בהקשר לשאלתך, הרופאים אמרו לה שאחד הדברים שעבדו לטובתה במהלך התקופה הנוראית שעברה היא העובדה שהיא היתה עם קצת עודף משקל. זה חיזק את הגוף שלה ועזר לה לעבור את מה שעברה עם קצת פחות נזקים (שלא לומר שמר על חייה). אז אולי זה היתרון היחידי שאני מצליחה לראות בלהיות שמן.

חורף75

New member
עונה

1. מצד אחת אני לא אגמור את הצלחת אם כבר שבעתי (לא אוכלת בכוח) - בשביל זה יש בעל שתמיד מוכן לסיים את האוכל שלי
. מצד שני אם קבעתי לעצמי מכסה של 1500 שלוריות ליום, אני אנצל אותם, אם אני כבר לא רעבה, אז זה יהיה נישנושים. חייבת להגיד, שזה כמעת ולא קורה - בדרך כלל אני מצליחה יפה מאוד להגיע ל-1500. 2. יתרון בלהיות שמנה - חם בחורף

זומבפו

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

1 .קרה לי כמה פעמים, אם לא בא לי אז לא אוכל את הפרוסה השניה. אבל ארגיש "זכאית" לאכול אותה מאוחר יותר
2. יתרון בלהיות שמנה ? כמו שאומרים ששמנים הם אנשים נחמדים יותר או שמחים יותר ? לא נראה לי...

לא הולכת לפי תפריט

אם אני שבעה ואני מבינה שאני שבעה (כי לפעמים לוקח זמן מהרגע שהגוף מאותת ועד שמגיעה ההבנה
) אז אני אסיים לאכול. יתרון בלהיות שמנה - לא רואה כזה.

גם אני ../images/Emo13.gif 1. אין לי תפריט קבוע, ועכשיו עם ההריון זה בכלל לא דוגמה לכלום, אבל לפני ההריון הפסקתי לאכול כשהייתי שבעה, ונצלתי את זה אחר כך. 2. כבר לקראת סוף ההריון הקודם (בו עליתי בסביבות 20 קילו ../images/Emo10.gif ) הבנתי שאין שום יתרון בלהיות שמנים, זה רק קשה יותר פיזית, ונשבעתי לעצמי שבחיים אני לא אהיה שמנה. לקח לי בערך 9 חודשים אחרי הלידה לחזור לפחות או יותר המשקל שלי, עליו שמרתי נהדר (אפילו ירדתי 2 קילו לאט לאט אחר כך) עד שנכנסתי שוב להריון. עכשיו אני כמובן שוב באטרף של אכילה, מקווה שהפעם זה לא יעבור את ה-20 קילו, ומייד אחר כך חוזרת לדיאטה הרגילה. שונאת להיות עם עודף משקל, לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה ככה, ואין לזה מבחינתי שום יתרון.

יעל י

New member
עיניים גדולות

סביר להניח שאני אוכל סתם.לא ניסיתי אף פעם אבל ההגיון המורעב שלי עומר שאני כן אוכל. יתרונות בשמנה - שיחשבו שאני בהריון ויתנו לי מקום באוטובוס צפוף למשל...חחחחחחחחחחחחחחחח אין יתרונות!!!

אור685

New member
עונה-

1. בד"כ אוכלת הכל-מה שתוכנן. זה קורה בעיקר בעבודה - אני לוקחת איתי-וזה מה יש,אין מקום שאפשר לקנות משהו לאכול. ואין מצב שיישאר לי משהו בתיק.תמיד אוכלת הכל. 2. כשדיברו על זה בש"ש-עלה העניין של המסכה/תחפושת שמסתתרים מאחוריה, כיתרון. אני לא חושבת ככה. לא רואה שום יתרון. וחוצמזה ג'סי-מה שלומך היום? מקווה שרק משתפר!

נוגלי

New member
צהריים טובים

1. רציתי להגיד שאני לא יאכל אבל נזכרתי שאתמול עשיתי 2 סנדוויצים מלחם קל ואחרי אחד וחצי שבעתי ובכל זאת סיימתי אותו. היתרון החיד שאני רואה הוא לאכול חופשי

בטח שלגמור הכל

הרי זה החינוך שקיבלתי בבית, וכמה אני משלמת על זה היום
. אפילו ניסיתי באחד מהשבועות לנסות ולהתחייב שלא לגמור הכל מהצלחת.........אין מצב........אפילו לקראת לא הייתי.........
וגם אני לא רואה שום יתרון בלהיות שמנה, אולי רק בזה שהאחיינים שלי שאוהבים להתרפק על הציצי כי הרבה יותר נוח להם בריפוד שלי מאשר זה שאצל האמא
וגסי - רק היום מצליחה לעבור על השירשורים הפסדתי, מצטערת מאוד לשמוע על העבודה
, ושמחה לראות שהגפת תריס לזריחה

למעלה