בוקר טוב

מיקי801

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הכנות אחרונות ,סידורים והופ מחר בשבע בבוקר אני על המטוס. חודש נראה לי המון זמן בטח אתגעגע אבל מצפה לטיול משגע.

שויי

New member
../images/Emo140.gif בוקר קסום למיק מיק ולכולנו

וואו
אני מבינה שאפשר לסמוך עלייך בכל הקשור להחלמה, לטיולים ולהנאות החיים. רק ללמוד ממך
מקווה שהערב עדיין נוכל לדבר כאן בפורום. מאחלת לך ולשלמה טיול משגע וטיסה קלה
טפו

למיקי נסיעה טובה טובה

ותקני המון דברים לנכדים, אין כמו ארצות הברית בבגדי ילדים, אני חוזרת משם עם מזוודה מלאה לקטנים. איזה כיף לך, הרבה הנאה.

../images/Emo160.gifנסיעה נעימה מיקי. גם אני חוזרת משם עם

ממזודה עמוסה.. ובעצם גם נוסעת עם מזודה עמוסה לנכדות ששם.... והיום לרחל הקטנה, נכדתינו, יום הולדת. בת שנתיים. מכיון שאביה אדם דתי, הם חוגגים לפי התאריך העברי. ואנחנו שולחים את ברכותינו פעמיים פעם במועד א' (היום) ופעם במועד ב' (התאריך העברי). ומכיון שהם מעבר לים המתנה מגיעה בין מועד א' לב'. מסובך? לגמרי לא. שמח! יום נעים.

stp51

New member
../images/Emo49.gifטוב לרחל הקטנה יומולדת שמייח../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

רחל 38

New member
מה שהנסיעות עושות לבני אדם? פשוט מרפאות אותו

שתהיה לך נסיעה מהנה ותחזרי לנו בריאה לגמרי

amigoro

New member
נסיעה טובה יקירתי ../images/Emo24.gif שתהיה לך הנאה גדולה

אל תשכחי לכתוב ולספר חוויות -אנחנו פה מחכים לך .

מיק מיק אני מה זה שמחה בשבילך שאת כבר

"על הרגליים" והבראת ומחר את טסה לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות ( בלשון המעטה) כמי שחזרה אך לפני שבוע וחצי משהייה של שלושה שבועות, אני רוצה להגיד לך ש..כן....חודש זה הרבה זמן...יש מלא געגועים בלב לקטנטנים....אבל....ואבל גדול!!! הטיול והכייף מדחיקים הכל. אז אני מאחלת לך ולשלמה המון הנאה, כייף, טיסה נעימה וטיול מדהים ותחזרו אלינו אחרי חודש מלאי חוויות ותמונות. תעשו חיים
ממני וגם מאפי.

../images/Emo208.gif../images/Emo208.gifמיק מיק נוסעת והשירשור ירד../images/Emo35.gif

מחזירה לכם אותו למעלה....עם
חוזר למיקי

stp51

New member
מיק מיק../images/Emo160.gifנעימה ונחיתה רכה, תעשו חיים ואל

תחשבו על כלום, רק על חופש, חופש וחופש. תסעו בשלום ותחזרו בברכה, ואני מחכה לכם
בשמחה.

מיקי היקרה, יופי לשמוע שאוטוטו את ../images/Emo160.gif

אני מאחלת לכם שתהנו מהטיול והנסיעה ותחזרו בריאים ושלמים אנחנו כאן מחכים לשובכם באהבה רבה

למעלה