בוקר טוב

בוקר נפלא../images/Emo39.gifהשקט לפני הסערה

נערוך את השולחן, נסיים בישולים שאוהבת אותם טריים, ננוח ונתכונן לבוא האורחים. כל כך אוהבת את החג הזה, את הביחד.

בוקר טוב ושבת שלום - אין לי מצב רוח

עליי להכין עוד דברים להיום ונגמרו לי האנרגיות חוץ מזה שלא מתחשק לי בכלל להסב לערב החג יחד עם כל מי שיגיע לליל הסדר אצל המחותנים שלי אז מה אני עושה? אני מתחבטת עם השאלות והבטן מתהפכת לי ופתאום נורא מתחשק לי להישאר בבית הערב, לבד

אביבוש כולה כמה שעות וניגמר....חבל להתחבט

ולהתייסר....תיקחי אויר ונשימה עמוקה ותצלמי את הקטנטנים שרים "מה נשתנה" ויהייה שמח וחג שמח

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, עוד קצת

הכנות ו גמרנו. השנה אצלינו סדר קטן - בלי נכדות. ולכן זמר שושנים יוכל לבצע את "והגדת לבנך" בשיא הקיצור ונעבור ל"שלחן עורך... שבת שלום וחג שמח

stp51

New member
אביבה../images/Emo70.gifתזרמי עם ההרגשה שלך ותעשי מה שטוב לך

חבל על כאבים נוספים,

להשאר לבד.

יש לי חברה שעושה זאת בשנים האחרונות. נשארת בבית לבד. לא תמיד מומלץ. אולי דווקא בערב עם הלבד תרגישי צער על שלא יצאת. רק כמה שעות, לא נורא. העיקר תרגישי טוב עם כל החלטה שתעשי.

תנסי להתעלם מכל הסובבים שלא מתחשק לך

לפגוש'לראות ותנסי להתרכז רק באילו שהם לרוחך וכמובן בנכדים שלך! מה שלא תחליטי שיהיה לך חג שמח

הצעה...שימי כסא רייק לצידך../images/Emo161.gif

ותחשבי עלי ובטוח שיהיה לך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

האמת, שיפרתם לי את מצב רוחי ונכון לעכשיו,

אני באמצע הכנות הקניידלאך וטחנתי את האגוזים לעוגת האגוזים שאני הולכת לאפות כעת. ועזרתם לי להחליט להתעלם מאלה שאינני מתה עליהם והמון תודה לכם

אביבה, אל תשארי בבית. זיקפי קומה, הרביצי את

החיוך המדהים שלך ושכל השאר יקפצו לך. וסליחה על הבוטות. את תבואי כמו החשובה מכל "כתר". אל תתני לאיש להרגיש שלא מתאים לך משהו. כך תרגישי שהם יכולים לעבור לידך ואת לא סופרת אותם בכלל. השארות בבית ממש לא רצויה אוהבת אותך

batiarr3

New member
ביבוש-ליהי בטח מחכה לך כך שאת

לא יכולה לאכזב אותה תסתכלי עליה ותשכחי מהשאר חג שמח והרבה הנאה

אני 60

New member
אביבה אל תשארי לבד

אל תעשי זאת לילדים ולנכדים שנגדם אין לך כלום. מצבי גרוע ועצוב יותר. אנחנו חוגגים אצל בתי הקטנה,היה אמור להיות מקסים אבל אמי נפלה שברה חוליה\ שוכבת עם כאבים, אבי לא רוצה לבוא ואנחנו על הפנים. אבל נחגוג למען הילדים והנכדים. יש מצבים שצריך לנשום עמוק ולהמשיך. חג שמח שלומית

שלומית צר לי על אימך , באמת זה קשה בגיל הזה

לעבור "חוויה" כזאת של כאבים ואני מאחלת לה החלמה מהירה ורפואה שלמה. שיהייה לכם כמה שאפשר חג שמח עם הילדים והנכדים

אני 60

New member
תודה רונית

מאד עצוב ואני מקוה שנעבור את זה כי זו שנה ראשונה שאנו עורכים סדר בלעדם. ולא הצלחנו את אבי לבוא לבד. אני מקוה שהתאקלמתם. אני שמחה שנהנתם ושיהיה לכם חג שמח ונעים.

אני 60

New member
אביבה תודה חמודה

על האחולים. לצערי המצב לא טוב ומעכיר את אוירת החג אבל נתגבר. חג שמח ואני שמחה שנהנית אתמול. שלומית

אתמול חגגנו את סדר פסח../images/Emo155.gif

אצל אחותי והילדים שלנו התארחו בצד השני (כמה טוב שיש צד שני) והיום הם חזרו מהצד השני (חלק גם הביא את הצד השני) וערכנו סדר פסח שני עם מצה שמורה וארבע כוסות

קליפסו 8

New member
אני 60 רפואה שלמה לאמך../images/Emo184.gif

שבר בחולייה זה ממש קשה, במיוחד בגיל מתקדם, צריך זמן, סבלנות ומנוחה עד שהשבר מתאחה, זה מה שנקרא צער גידול הורים, מאחלת שאמך תצא מזה בהקדם

למעלה