עליי להכין עוד דברים להיום ונגמרו לי האנרגיות חוץ מזה שלא מתחשק לי בכלל להסב לערב החג יחד עם כל מי שיגיע לליל הסדר אצל המחותנים שלי אז מה אני עושה? אני מתחבטת עם השאלות והבטן מתהפכת לי ופתאום נורא מתחשק לי להישאר בבית הערב, לבד
יש לי חברה שעושה זאת בשנים האחרונות. נשארת בבית לבד. לא תמיד מומלץ. אולי דווקא בערב עם הלבד תרגישי צער על שלא יצאת. רק כמה שעות, לא נורא. העיקר תרגישי טוב עם כל החלטה שתעשי.
החיוך המדהים שלך ושכל השאר יקפצו לך. וסליחה על הבוטות. את תבואי כמו החשובה מכל "כתר". אל תתני לאיש להרגיש שלא מתאים לך משהו. כך תרגישי שהם יכולים לעבור לידך ואת לא סופרת אותם בכלל. השארות בבית ממש לא רצויה אוהבת אותך
אל תעשי זאת לילדים ולנכדים שנגדם אין לך כלום. מצבי גרוע ועצוב יותר. אנחנו חוגגים אצל בתי הקטנה,היה אמור להיות מקסים אבל אמי נפלה שברה חוליה\ שוכבת עם כאבים, אבי לא רוצה לבוא ואנחנו על הפנים. אבל נחגוג למען הילדים והנכדים. יש מצבים שצריך לנשום עמוק ולהמשיך. חג שמח שלומית
מאד עצוב ואני מקוה שנעבור את זה כי זו שנה ראשונה שאנו עורכים סדר בלעדם. ולא הצלחנו את אבי לבוא לבד. אני מקוה שהתאקלמתם. אני שמחה שנהנתם ושיהיה לכם חג שמח ונעים.
אצל אחותי והילדים שלנו התארחו בצד השני (כמה טוב שיש צד שני) והיום הם חזרו מהצד השני (חלק גם הביא את הצד השני) וערכנו סדר פסח שני עם מצה שמורה וארבע כוסות