בוקר טוב

• פותח הנושא pf26
  • פורסם בתאריך

pf26

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לא יאמן כמה חם כבר בבוקר. הבן (דקה לשש) התעקש ללכת לקיטנה בנעליים ואני נמסה רק מהמחשבה עליו. מתנחמת בכך שהם בחצר בבוקר ואח"כ נכנסים למבנה ממוזג. מתכוננים לפסח ולצערי נהיה מעטים. אני אוהבת שבחגים הבית מלא קולות וצחוקים. האמת היא שהייתי בטוחה שיהיו יותר אורחים, אבל פתאום הסתבר שיש כל מיני חובות משפחתיים שצריך למלא ואנשים נפוצו לכל עבר. הזמנתי את אחי, אשתו והילד. הוא אמר שיחשוב על זה ולא חזר אלי. אחרי שבוע אני חזרתי אליו והוא ענה שהם יהיו בבית, יאכלו ארוחה קצרה וישכיבו את התינוק לישון. ליל הסדר לא משמעותי לאף אחד מהם. די עצוב לי, אבל החלטתי לא להתיאש. אני אמשיך לנסות. יום טוב לכולם

אני יודעת מה את מרגישה

גם אצלנו פעם היו לילות סדר גדולים ושמחים אבל לצערי המצב השתנה ועכשיו אנחנו במתכונת מצומצמת ביותר. 5 אנשים אם יגיע החייל שלי. אבל מכיוון שיש לנו קטנצ'יק ננסה בכל זאת לעשות סדר שמח ונעים. יום טוב לכולכם, שתו הרבה הרבה.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, יום שלישי פעמיים כי טוב

pf26 בנך ודאי יחלוץ נעליים במשך היום. וגם אצלינו יהיה הפעם סדר קטן, ז"א בלי הנכדות, וזה יאפשר לזמר שושנים לקיים את מצוות " והגדת לבנך" בקיצור נמרץ ונעבור ל"שולחן עורך".... מישהו אלרגי לפריחת הזיתים? למה? כי עונת פריחת הזית בעיצומה. אשכולות פרחים לבנים קטנטנים. ואיך אני יודעת? משום שבימינו העץ משמש גם כעץ נוי. ובסיבוב הבקר שלי אזני כרויות לציוץ הציפורים ועיני סוקרות את הפריחה וצבעיה. הזית - צמח בר, אחד משבעת המינים שהתברכה בו הארץ, מגדלים אותו גם במטעים בשל פריו המשמש למאכל, להפקת שמן, וברפואה העממית מיוחסות לו גם סגולות מרפא. חג שמח

צהריים טובים

בדרך כלל חגגנו עם הסבאסבתא. השנה בעלי אומר נפתח שבט נוסף. אז חוגגים יחד עם החותנת ילדיה ,בתי וחתני וסוף סוף אחרי 3 שנים הבנים יחד איתנו שניהם. ולמחרת נעבור לשבט הראשון קרי לסבאסבתא ולמשפחת בעלי. אז מיום חמישי אנחנו על גלגלים. רוצים מסלול ? אז ככה. מאצלנו לבירת הצפון, לישוב בשומרון,ומשם לגליל ו....חזרה . מה שחשוב נשאף אויר צפוני.

רעיון לא רע../images/Emo9.gif

אבל הבן מתחיל אוירונאוטיקה וחלל בטכניון אז אולי נבנה קודם את המטוס

בהצלחה לבן../images/Emo45.gif

ובכך את מגשימה את מה שכתוב בחתימה שלך.. נותנת לילד כנפיים.

pf26

New member
אויר פסגות

אתם נוסעים או משלבים טיסה? כי הרי צריך רכב כדי "לדלג" בין כל הישובים ואני מניחה שלטוס ולשכור רכב זה לא ממש זול. עכשיו חזרתי מחגיגת קניות עם הבת הצעירה. 3 חולצות ב-100, 7 פריטים ב... 2 ב... כל הארץ מְכירות מְכירות. העיקר שיהלדה מבסוטה והגענו להסכם שעד שאם היא רוצה עוד פריט לבוש לפני החורף הבא - היא משלמת עליו לבד מכספי הבייבי סיטר.

לא,לא.

רק רכב. תקשיבי טוב. לכיוון אחד (עד ת"א) מחיר תושב הוא 270 ש"ח. וזה גם לא נוח אלא אם כן נוסעים רק לתל אביב . כאשר רוצים לשלב טיולים,ביקורים ברחבי הארץ ובוודאי עם כל המשפחה,אין תחליף לרכב. וסחתיין על חגיגת הקניות. אני מה זה לא אוהבת. מזלי שילדי כבר גדולים. לעיתים הולכת עם הבת בכיף לקניון, אבל בגיל שלה זה כבר שונה. הבנים- תהיה פשיטת רגל של החנויות קודם. (פרט לחנויות ספורט ). ותשלחי לי מסר מה הוחלט לגבי הטיסה. אנחנו כנראה בכ"ז נעשה גיחה קצרה.

מורני !

New member
כן המחיר מטורף

גם אני ויתרתי על הטיסה, ביחד עם 270 שח זה גם 120 לכלבות :) אני אחזור באוטובוס חצות ואקווה לתפקד בכיתה למחרת המימונה :) וכאן במרכז בין כה משתמשת ברכב של ההורים, אז זה חוסך אוטובוסים וכו'.

למעלה