בוקר טוב

li 3 האחת

New member
בוקר טוב עולם..../images/Emo39.gif

היי אנשים מה שלומכם הבוקר?אצלי הכל רגיל עדין אותו כאב עדין הדמעות זורמות מעצמן עדין הגעגועים והחוסר זועקים מכל פינה אבל בכל זאת החיים ממשיכים.עובדה שאני הולכת לחדר כושר כל יום. הולכת לעבודה ומצליחה מידי פעם להשתחרר ולחייך..הולכת לשיחות פעם בשבוע.ונפגשת עם חברות לקפה. וכן מחר אני נוסעת ליומים לים המלח עם חברות לנוח קצת ולנקות את הראש.מקווה שאצליח להנות קצת ולא לחשוב יותר מידי.. אז שיהיה לכולם יום קסום עם הרבה טוב.. ~לי

בוקר טוב

והבוקר אני צריכה להגיד תודה ענקית לשגב ולטלי על השיחה אתמול מסתבר שגם אני צריכה עזרה לפעמים ,ף לשפוך מהלב על הדברים הכואבים בחיי וזה שהיה אתמול צט בערב והרגשתי בין חברים יכולתי לחלוק עמם את מה שכאב לי אני אמנם אבדתי הורים ואחות שאובדן שלה מנע ממני ליצור משפחה אבל מסתבר שמי שעכואב יכול להבין את הכאב של האחר אז טלי ושגב תודה על הכתף והחיבוק הוירטואלי אתמול

yamkachol

New member
בוקר טוב לכולנו ו "לי 3 האחת",

כל הכבוד על ההתמודדות, על מימוש החיים. על החיים עם האובדן... חגי

../images/Emo24.gifנסיכת זה תפקיד חברים ...לא עשנו שם דבר

מיוחד.... מקווה שהצלחנו לעזור לך ושלקחת טיפים מהשיחה ... טלי

בוקר טוב../images/Emo42.gif

הולכת לשתות של בוקר שיהיה לכולכם בוקר טוב. ותודה לכולם על העידוד אתמול. היום בוקר חדש הולכת לקבוצת התמיכה .וביום חמישי יעוץ מקצועי בבטוח לאומי . מחפשת לעשות שינוי במקצוע נראה מה יצעו דרך ביטוח לאומי רוצה לעשות איבחון מקצועי להחליט מה מתאים לי. טוב יום חדש עובדת עד 1800 אז יום טוב לכולם.

מקסימה שלי

זה שפרקתי את הדברים שישבו לי על הנשמה והעיקו עלי מאד הצורך שלי במשפחה שלא מתקיים כיום , כי אין משפחה בפועל והביא אותי להחלטות על איך אני מתארגנת ומארגנת את החיים שלי היכולת שלי לתת לא קשורה לקשיים שלי עם האין משפחה שלי זה רק מחזק בלבי את ההחלטה לבנות משפחה של חברים למצוא אחים מאמצים עבורי ואדבר עם העו"ס של המשרד הבטחון אולי היא תוכל לעזור לי בקטע של הבילוי בחגים במסגרת של אחים שכולים/ משפחות שכולות אולי להם יש פתרון לעניין

נסיכת את חיבת לבנות לעצמך חיים עם עניין ..

החיים קצרים ויקרים מדי שיעברו ככה סתם .. מלאי אותם בתוכן ..צרי לך עיסוקים , ותראי כשעסוקים ומאושרים גם המצב הגופני משתפר .. למדי לאהוב את עצמך ,ולעמיד אותך במקום הראשון ... את מלכה לא נסיכה ... בהצלחה !!

ללמוד לעשות רק למען עצמי

זה מה מנסים ללמד אותי לאחרונה צעד בצד צעד מנסה לךעשות רק את מה שאני אוהבת הנה העזתי ושגרתי טופס לתפוז לקחת את ניהול הפורוןם שרציתי עכשיו מחכה לתגובה של התפוז לפני כחודש שהציעו לי לא הייתי מוכנה לקחת את המשימה היום הלכתי לי בעיר , לאט , אבל התעקשתי ללכת מפינה לפינה לקנות משהו שרציתי מחר בלי נדא מתחילה לנקות לפסח , זה משימה די כבדה ואתחיל בביצוע ואולי אספיק ללכת לעשות קרחת , לא צוחקת רוצה להסתפר קצר מאד

../images/Emo24.gif

בוקר טוב ציפירואה איך הדברים מתקדמים ופורחים אני מאמינה שפה והלאה החיים רק יעשו קלים יותר כי את בדרך חדשה מקצועית לפחות ותמיד אפשר לפתוח את הצט בערב אם זה עושה לכם טוב

למעלה