בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מקווה שהשמש תגיע. בהוראת הרופאה ותמיכת הדיאטנית שלי אני עכשיו על יומים של דיאטה דיורידית הכוונה דיאטה בה מנקים את הגוף ונותנים לו קצת פוש בתקווה שהפוש יביא את המשך המוטיבציה לגוף לרדת וילמד את הגוף שמעכשיו הוא מתחיל לקבל 6 ארוחות ביום גם אם הן קטנות כי לאחר בדיקות שהגיעו אתמול הוברר שהעצירה אצלי במשקל היא בגלל המיעוט של המזון שאני אוכלת וכמובן שכשאוכלים רק מנה וחצי ביום אין אפשרות לגוף להיפטר מעודפים. ולכן אני עומדת לאכול ביומיים הבאים וזה יקרה כל שבוע מעכשיו עד שהגוף ילמד: 6 לבן 6 מלפפונים חסה סלרי פטרוזזיליה 2 ליטר מים אסור שתיה ממותקת אפילו לא כפית אחת של סוכר. אמרה שאם יהיה לי קשה בשבוע הבא היא מרשה לי להחליף 3 מנות לבן בתותים או תפוחי עץ מאחלת לעצמי הרבה הצלחה ולא להישבר ולראות סוף סוף ירידה ביום ראשון אצל הדיאטנית. כי אם לא יהיה ירידה שוב נצטרך לחשוב מה עושים הלאה.

r122

New member
בהצלחה

אוי זה נישמע קשה מאוד למה דיאטה כזו דרסטית [ אם אפשר לשאול? } מחזיקה לך אצבעות יקירה

לילית462

New member
בהצלחה אבללל משהו לא נראה לי

את רוצה להגיד לי שבמשך יומיים עכשיו את הולכת להתקיים על לבן חסה ומלפפון ? כי זה נשמע לי ממש אבל ממש מעט קלוריות שלא לדבר על אי האיזון והחסרים התזונתיים אפילו אם זה רק יומיים בשבוע... אני בכלל לא יכולה לחשוב איך אפשר לעמוד בכזאת משימה, שלא לדבר על כך שהתוצאה יכולה להיות הפוכה. אחרי יומים של 300-500 קלוריות ביום בסה"כ הגוף יכנס למגננה וכשתוכלי 1200 קלוריות את עוד חלילה תשמיני.... נשמע תמוה, או שלא הבנתי או שאני לא יודעת

אבל זהו שאני לא אוכל גם אח"כ 1200

אלא מתחילה עם 640 ליום (שזה בערך לפי החישוב של הדיאטנית מה שאני מכניסה היום) ובהדרגה נעלה ל-800 ומשם ל-1000 ואח"כ נקווה שהגוף יסתגל. כי כרגע הגוף שלי במגננה כבר 5 שנים על אותו משקל ולא יורדת בכלל. ואם כבר יורדת מיד תוך פחות מיומיים מעלה מה שירד בחזרה - המגננה שלו ואנחנו צריכים לשבור אותה איך שהוא - המילים שלה.

Mריונטה

New member
הי אמאשל

מותר לחבק ולהאיר
משהו? אויר ואהבה הם יסודות חיוניים אבל קשה להתקיים מהם לאורך זמן, זה ( בערך ) מה שהמליצה לך הדיאטנית לאכול. חוסר בויטמינים ומינראלים, חלבון מועט מידי ואין בכלל טיפת שומן חיונית. מעבר לרעב פיזי קיצוני הגוף עלול גם לפרק רקמת שריר ( ולרוב אלו הק"ג הראשונים שיורדים ולא רקמת שומן ) ו....נורא קשה ומדכא לאכול כמעט כלום בימים סגריריים כך שהמשבר הנפשי עשוי להגיע מהר יותר. דיאטה לטעמי הוא שינוי באורח חיים וחשיבה והוא מרוץ מרתון לחיים טובים יותר, זו תפיסתי האישית, השינוי לכן צריך להיות הדרגתי ו"נסבל". אני הייתי מעלה פעילות גופנית ויוצרת אוברדרפט קלורי ואוכלת "נכון" ע"מ להגביר את המטבוליזם וקצב שריפת הקלוריות. נכון = 6 ארוחות קטנות ביום, מאוזנות וכ 1200 קלוריות מינימום ~ המריונטה, שהיתה פעם ניק אחר בימים הזוהרים של הקומונה~

לילית462

New member
לא יודעת מה להגיד לך... זה לא נשמע הכי בריא

להתחיל מ 680 קלוריות
קשה לי לשמוע שדיאטנית ממליצה על כזה דבר.... אני מבינה את הבעיה שהגוף תקוע, אני מבינה את הרצון לנער אותו ולהניע מחדש את חילוף החומרים אבל הדרך לא נשמעת לי מי יודע כמה.... אני הייתי הולכת בכיוון של פעילות גופנית מוגברת ותפריט קפדני של 1200 קלוריות.

למעלה