בוקר טוב!

ש חף

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

ישנתי שלוש שעות אההה אני הפוכה חוזרת לישון עוד קצת

דסדס

New member
בוקר טוב

אני לא יודעת מי הרשה לעצמו לשנות לי צלצול של הטלפון אבל הבוקר כשהתעוררתי לקח לי מלאאא זמן להבין שזה הטלפון שלי שמצלצל ככה. אוף, שונאת להתעורר לשיחה חשובה שאני אמורה להשמע בה מפוקסת שניה אחרי שניערתי את עצמי משינה חזקה במיוחד. יום מוזר הולך להיות, בניגוד לנוהג של השנתיים וחצי האחרונות ישנתי הלילה אצל ההורים, ועד הערב אני אשאר אצלהם. באיזה שהוא מקום זה עושה לי מאוד נעים לדעת שאני לא גרה כאן יותר ויש לי דירה משלי שאני מרגישה בה יותר בבית. מצחיק שהדבר שאני הכי מתגעגעת אליו זה הכלבות, או העובדה שיש כלב בבית... אז, אתם עדיין גרים אצל ההורים? אתם מגיעים הרבה לבקר\ לבלות סופשים אצלהם? מתגעגעים הביתה או טוב לכם מחוץ לבית?

אני יענה על זה!

גם אני מרגישה כמוך כשיש לך דירה משלך טוב לך להיות בה כמובן מתגעגעת למשפחה אבל אוהבת להיות לבלות בדירה שלי בקושי יוצא לי בזמן האחרון להיות עם המשפחה.

בוקר טוב...

בטח שכיף שיש לך את המקום שלך....כשיצאתי מהבית לראשונה גרתי לבד בדירת חדר וחצי בכרמיאל והיה מבאס להיות רחוק מכל החברים אז דיי מהר עזבתי אותה ועכשיו הרבה יותר כיף כי כל החברים קרובים!

דסדס

New member
זה החיסרון בדירה שלי

אומנם אני הכי קרוב ללימודים שלי ולאיזור הבילויים בעיר, אבל זו לא העיר שלי! זו לא הסביבה שלי... כל החברים הישנים לא קרובים, והחברים החדשים מהלימודים חלקם לא גרים ליד הלימודים וחלקם במעונות ואז בסופשים אני מרגישה נטושה. אבל עדיין אני מעדיפה לקום כמה שיותר מאוחר בבוקר ולהגיע ללימודים ב5 דקות הליכה ולא לגור קרוב לחברים ולסוע שעה בבקרים.

יש הרבה שיקולים

וכל אחד עושה מה שמתאים לו, כשגרתי בכרמיאל למדתי שם אז יכלתי לקום ממש מאוחר. עכשיו חשוב לי להיות קרוב לחברים.

דסדס

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אבל אצלי זה פשוט גורם לזה שיש לי חברים מפוזרים כל אחד בחור אחר, <והאמת לאנשים אחרים גם יש נטייה לעבור דירות אז הם מתפזרים עוד יותר> אז אני כבר לא יכולה להגיד בוודאות איפה כדי לגור בשביל להיות קרובה לחברים שלי. באיזה שהוא מקום אני מתגעגעת לתקופה שכל החברות הטובות שלי היו מרוכזות במקום אחד והיינו נפגשות המון, גם עכשיו כשמצליחים לאסוף את כולם זה ממש לא אותו דבר. נוסטלגיה

גם לי התחיל סבבה

התעוררתיי ב11:30.... ונמרחתי במיטה עד 12 האופטימיות חזרה קצת,אז זה טוב
תכף אני מתארגנת ללימודים בשנקר{אזרוק עליי משהו,לא בא לי להשקיע היום} ולפני זה אשתה תה טעים עם נענע

עונה...

גרה עם ההורים....רוצה לגור לבד,אבל מצד שני נראה לי עצוב לחזור לבית רייק. כשהמצב יתאפשר כלכלית,אני מניחה שאעשה את הצעד. כרגע טוב לי,למרות שפרטיות אין{חיסרון יחידי}

טל205

New member
בוקר טוב

גמני נרדמתי אחרי 6.. רק שאני המשכתי לישון עד עכשיו.

ש חף

New member
שוב קמתי

מהודעות וטלפונים ועם כאב ראש... חייבת קפה עכשיו!

למעלה