בוקר טוב היום אנחנו יוצאים לטיול ערב בנחלאות ירושלים , מקווה שלא ירדו גשמים . יום טוב לכולם
א אוסה New member 5/12/07 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif היום אנחנו יוצאים לטיול ערב בנחלאות ירושלים , מקווה שלא ירדו גשמים . יום טוב לכולם
בוקר טוב../images/Emo42.gif היום אנחנו יוצאים לטיול ערב בנחלאות ירושלים , מקווה שלא ירדו גשמים . יום טוב לכולם
א אמא לבוגרים New member 5/12/07 #2 חג אורים שמח../images/Emo137.gif../images/Emo213.gif נוסעים לצפון הרחוק. תיהנו מהחופשה. להשתמע.
פ פנינה של יופי New member 5/12/07 #4 לא! גמני בעבודה ואני עייפהההההההה לא יודעת מה יש לי היום, בקושי גררתי את עצמי מהמיטה הבוקר ובערב נוסעים לאחי להדלקת נרות.... הייתי מעדיפה לצנוח למיטה
לא! גמני בעבודה ואני עייפהההההההה לא יודעת מה יש לי היום, בקושי גררתי את עצמי מהמיטה הבוקר ובערב נוסעים לאחי להדלקת נרות.... הייתי מעדיפה לצנוח למיטה
ט טרום כלה New member 5/12/07 #5 אני חושבת שאני בדרך הנכונה להיות במיטה תוך שעה או משהו כזה. על הפנים , חולה מתה , חום שיעול נזלת וכל הנלווה לתופעת השפעת.
אני חושבת שאני בדרך הנכונה להיות במיטה תוך שעה או משהו כזה. על הפנים , חולה מתה , חום שיעול נזלת וכל הנלווה לתופעת השפעת.