בוקר טוב

אוסה

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

נשברו השיאים כבר יומיים בשעה 7:00 אני נכנסת למשרד!! פשוט בעלי החליט שהוא רוצה את האוטו אז אני מגיעה מוקדם....... אין כמו לפתוח את הבוקר מוקדם . בוקר טובבבבב

e y a l 2 1 4

New member
נכון.. אין כמו..

אצלי זה קבוע כי אני רוצה להימנע מהעמידה בפקקים.

בוקר טוב

אמא לבוגרים , את פה היום ??? בקושי פילסתי את דרכי לחדר היום . החבר'ה שלה החליטו להשתלט לנו על הכניסה לבניין.......... ישר כח.

אוסה

New member
גם אצלנו ...... ואני חיפשתי אותה בשיירה

שחסמה את רחובות תל אביב .....

אוסה, מחר התריאטלון הבינ"ל../images/Emo61.gif../images/Emo19.gif

לא תאמיני מה הולך כאן. מלאן תלפים תריאטלטים שטפו את העיר. בעיקר במסעדות. אוכלים בלי סוף פסטות. מחר כל העיר פקוקה. כל אזור המלונות וחלק מכביש הערבה סגור לכלי רכב. כל המשפחה כבר בשמונה נהיה ליד רויאל ביץ (נאלץ להגיע ברגל מהקניון) להזנקה. (לא להתבלבל .לא אני. הולכים לעודד את הבן השני. הראשון היה שבוע שעבר בחצי מרתון) ואוו, חתיכת אירוע. כן, וכמובן הכנתי להם למחר המון פינוקים. מסכן שלי ,בטח יסיים עם כאבי תופת.

אוסה

New member
היי מחזיקה אצבעות מפה../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש כזה תחביב.... אני בשנים הארונות פיתחתי אהבה לספורט - פעם היתה לי דחיה מספורט. היום כשאני יותר קלילה הבה יותר כיף.

צריכה גלגל הצלה ?../images/Emo6.gif

או לשלוח את הבן שלי ש"ירביץ" להם?
רק הרגע הבחנתי בהודעה. החבר'ה שלי ? נו. את יותר החבר'ה שלי מאלו שחסמו לך. אבל אולי הם עושים רעש שאולי יזיז כבר למישהו למעלה (לא לאלהים
)

פרצלה

New member
לא יזיז לאף אחד במיוחד לא עכשיו

אומרט הגיבור הצטלם עם בוש.....נראה לך שהמורים יענינו אותו עכשיו? מילא אם היתה שביתה בשדה התעופה ולא היו נותנים לו להמריא,או שחברת החשמל היתה מחליטה לנתק את הזרם לבית השרים והראש. או אולי עובדי העיריה לא היו מפנים להם זבל מהרחוב.....או או....אז השביתה היתה ניגמרת מהר,אבל ילדים שלא הולכים ללמוד? שרת חינוך כושלת? רמת לימודים מהנמוכה בעולם? את מי זה מעניין?

למעלה