בוקר טוב

• פותח הנושא pf26
  • פורסם בתאריך

pf26

New member
איזה אושר להיות עם הילדים והנכדה

נצלי את הזמן היטב ותצלמי הרבה, במיוחד כדי להשאיר לרחל הקטנה.

עד כאן שומעים את שמחתך

איזה יופי. מי צריך נוף ואתרים שיש דובדבנים. תהני מהנכדים. ואם במקרה גם צילמת נשמח לראותם כאן. חג שמח לך.

גלבועא

New member
זה מה שרופא האוזנים אמר לי

הוא אמר לי שבגלל ששמיעתי הולכת ונחלשת אני סובל יותר מרעשים, ככל שזה יישמע פרדוכסלי.

pf26

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני ראשונה הבוקר? מה, כולם נרדמו בשמירה? יוצאת ליום עבודה ארוך, משובץ בפגישות רבות עם הורים ושלל איבחונים של הילדים. אח"כ ישיבות ארוכות עם הצוות ולקינוח לוקחת לחוג את אפרוחי הקטן. שיהיה יום פורה ומהנה לכולם.

../images/Emo2.gifסליחה. מקווה שבינתיים שניהם בסדר

ואת בטח מתארת לעצמך למה קרתה לי הטעות הזאת.

גלבועא

New member
יום חופשי

אבל אתמול עבדתי עד חמש וחצי [ואומרים שאנחנו לא עובדים] ואז חזרתי כמו מטורף להתקלח וללכת לחתונה שהייתי חייב להיות בה.

בת אל 7

New member
רק בשמחות, עכשיו שמעתי את נתן זהבי שאמר

אם כל צ"ק שאנו נותנים מתנה לזוג הנכבד, להוסיף פתק אם מתגרשים,,,,להחזיר את הצ"ק חזרה לא יודעת אם לצחוק או לבכות.

צהריים טובים לכם

אני שבתי מעבודתי לא מזמן וסוף סוף יש לי אפשרות לשבת קצת. (נשמע פולני למדי לא?) בני החייל ברגילה אבל הקפיצו את המחלקה שלו ללכת לאזכרות של לוחמי הגדוד האגדי שבו הוא משרת שנפלו במלחמת יום כיפור. היום וגם מחר. הבטיח היום יותר מאוחר לבנות עבור הקטנצ'יק שלנו סוכה בגינה. והחבלן הקטן עובד במרץ על הקישוטים. כל כך יפה לראות את השניים האלה. אחד חייל גדול ואחד בן 4 וחצי שמספר לכל העולם שאח שלו חייל בצבא של גולני וגם יודע לשיר את המנון גולני בעל פה. וגם יודע להגיד שהצבא של גולני הוא הצבא של ה"טובים". הכל מתחלק עכשיו לטובים ולרעים. בקיצור, לא משעמם. זהו השתפכתי לי קצת.

אחר הצהריים טובים

תפוז השתגע הבוקר. לא רצה לקבל את פני. אז זהו ,אחרי עבודה רבה, חזרתי לשלום קצר כי ערב ארוך לפני.(אולי אומר שלום בלילה ).

למעלה