בוקר טוב

zahav2007

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה זה השירשור הארוך הזה על הדוסים? שמתם לב כמה אנשים חדשים פתאום נכנסו לפורום הזה בעקבות הדיון הזה על החרדים??? אני אתמול התבשרתי שסבתי האהובה גוססת,היא בת 93 כמעט...ואבא שלי לשמחתי נמצא לידה...אבל זה עצוב לי כי אני מאוד אוהבת אותה! אבל מה אפשר לעשות?אלו החיים! וגם הגיע הזמן שתהיה לה שלווה אמיתית... בינתיים היא בבית חולים,ואי אפשר לדעת מתי זה יקרה...? היום היום השני שאני בלי בעלי...והוא במילואים. לשמחתי הציבו אותו במקום טוב -במשמר הנגב בדרום. שיהיה יום נפלא לכולנו זהב

היי זהב וכולם../images/Emo42.gif

נכנסו מלא אנשים כי ההודעה הזו פורסמה בדף הראשי של תפוז, מצאו מתי לפרסם את הפורום, כשאני בקושי נושמת בין כל הארגזים והסידורים
מצטערת לשמוע על סבתך, אבל לפחות את יכולה להתנחם בעובדה שהיא חיה חיים מלאים ועכשיו היא מוקפת מין הסתם באנשים שהיא אוהבת.... מתי בעלך מסיים מילואים? אני זוכרת שכשהייתי נשואה ואחרי לידת הבן הקטן הגיעה משטרה צבאית ולקחה אותו ל21 יום במחבוש כי הוא לא עשה מילואים, חשבתי שאני מתה באותה תקופה, היום עם שלושה ילדים אני כבר לא מרגישה שקשה לי בלי "עזר כנגדה" התרגלתי להיות לבד ועצמאית בשטח

zahav2007

New member
הי באתי...

בעלי מסיים בעוד 3 שבועות...ב-6.9 ויום אחרי זה-יש לנו יום נישואין שלישי.
תודה על מה שכתבת לגבי סבתא שלי... זה עצוב,אבל אלו החיים! יכול להיות שגם אני לא ממש קולטת את העניין... אני מעריכה את זה שאת מסתדרת לבד כי זה לא פשוט בכלל עם 3 ילדים... טוב חזרתי לעבודה מהדוגסיטר...צריך לעבוד,אז בי בי בינתיים זהב

ע ו פ ר ה

New member
שיהיה המשך יום נפלא

אני שוב יוצאת לחופשה של יומיים. אהיה פה ביום חמישי. הפעם נוסעים צפונה לחופשה משפחתית מצומצמת (רק עם הבת הקטנה). התוכנית: מטולה, ראש הנקרה, מוזיאון המדע בחיפה והביתה. באהבה עופרה

למעלה