בוקר טוב

ramoni1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לכולם ויום מקסים. מנצל את השירשור לשאלה... יש לי ידידה טובה שחוגגת יום הולדת, והיא מעוניינת לעשות זאת במועדון ריקודים בת"א אך מבקשים מימנה מינימום הזמנה 60 ש"ח לאדם, ולכן היא חוששת שאנשים לא יוכלו להגיע ביגלל הסיבה הזאת. האם יש לכם רעיון, מקום, זול יותר <מינימום להזמנה >? תודה מראש רמי

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור רמיייייייש

איפה נעלמת? אמממ בקשר לידידה... כל מקום מבקש מינימום הזמנה כשמתקשרים...

ramoni1

New member
בוקר טוב נשמה

לגבי ההעלמות אני כאן <מגיב למה שצריך...> לגבי מינימום הזמנה <שיהיה סביר> יש לך רעיון?

אני 27

New member
מה קורה רמי ....

באמת נעלמת ... הכל טוב ? תוכלו לצאת ולהגיע ספונטני לאן שהוא מעט מוקדם .. ככה אין מינימום הזמנה ..

ramoni1

New member
האמת....

שמגיעים 25 איש ואולי יותר , כך שאנחנו מחפשים מקום מסודר . וכך נוכל לפרסם את זה מסודר לכל מי שמגיע

S T A R 1 1

New member
יש לי רעיון מאוד נחמד

ביום שישי היינו במועדון הדיוה בת"א היה מאוד מאוד נחמד וכייפי. אז העלויות הולכות ככה: 80 משלמים בכניסה ש-40 ש"ח מתוכם עולה הכניסה, ו-40 הנוספים מינימום הזמנה. מאוד ממליצה על המקום זה מופע דראג + סטנדאפ+ ויש הפסקות בין לבין עם מוסיקה וריקודים. אני ביום שישי נהנתי נורא היה מויי כייף!!

rrredshay

New member
אח שלי, יש לך ידידות שאני לא יודע עליהן?

אנחנו צריכים לעשות שיחת יחסינו לאן...

rrredshay

New member
לגבי המסיבה..

נראה לי שבבאר שבע אין מינימום הזמנה....

בוקר טוב! אהה! כל המשפחה פה?!!ואלה..

מה קורה? שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..... מחר....... יש לי דיון בבית משפט (יש יש יש יש יש ש) לאישור ההסכם תודה לאל........................ יאלה יאלה עוד קצת ונגמר אינשאאאלה רק נשאר ל
שיזרקו עלי נעל וירקו עלי טפו וזהו תתכוננו לחגיגה.

ramoni1

New member
מאחל לך

רק אושר בדרכך החדשה אני מכאן מחזיק לך אצבעות קבלי גם

rrredshay

New member
אחותי....

המון המון בהצלחה
היום כבר לא יורקים..ומי שירק עלייך אני אשבור לו את העצמות...או יותר גרוע, אשלח עליו את באבל..
יאלללה חגיגה!!!

aviavram

New member
ואז לפחות 2 דיונים ברבני -אבל ללא ספק צעד גדו

גדול קדימה

aviavram

New member
אין מצב של חוסר הצלחה באישור הסכם חתום

למרות ששמעתי כבר על כאלו וכאלה שהתחרטו ברגע האמת במיוחד כשזה ברבני ואפילו בקשו שלום בית מדהים העולם

אני 27

New member
ב ה צ ל ח ה ! ! ! ! !

אל דאגה ... עם שי ובאבל אחריך .... ( אני בדרך ... הרבה לנסוע ..חחחח ) אין מצב שלא יהיה בסדר ... ותתחילי כבר לחשוב על יציאה ליום שאחרי .. הרי לא חשבת שניתן לך לציין את זה בישיבה בבית ...

למעלה