בוקר טוב פשוט שרשור בוקר טוב
D danish18 New member 9/8/07 #2 בוקררר.... טוב בוקר טוב בוקר אור בוקר אור, הכל מסביב מתעורר ונאור, פיהוק אחרון נשלח לעולם, בוקר טוב בוקר טוב לכולם! בוקר טוב לך לך לך לך וגם לך! שיהיה לכם יום נהדר ומוצלח! בוקר טוב בלחישה, בוקר טוב בצעקה, התחלה לה לה לה לה לה חדשה!
בוקררר.... טוב בוקר טוב בוקר אור בוקר אור, הכל מסביב מתעורר ונאור, פיהוק אחרון נשלח לעולם, בוקר טוב בוקר טוב לכולם! בוקר טוב לך לך לך לך וגם לך! שיהיה לכם יום נהדר ומוצלח! בוקר טוב בלחישה, בוקר טוב בצעקה, התחלה לה לה לה לה לה חדשה!
ד דללה New member 9/8/07 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif בהחלט גרמת לי להתחיל את היום בחיוך
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif בהחלט גרמת לי להתחיל את היום בחיוך
I Itay Simons New member 9/8/07 #6 לרגע חשבתי שטעיתי בפורום. ../images/Emo12.gif בוקר טוב? למרות שקמתי מזמן
L LITI789 New member 9/8/07 #7 בוקר מושלם!!!!! אני יודעת שבגלל השעה זה נחשב צהריים אבל קמתי עכשיו אז בשבילי זה בוקר....!!!!