בוקר טוב

בוקר טוב!../images/Emo42.gifכן, כבר הגיע!

עוד מעט יוצאת לשיאצו
ואז קניון והניקיון השבועי! כן, סופ"ש כבר כאן!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששש!!!!
יום נעים לכם!

mayane21

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif

שיהיה סוף שבוע מקסים....... תהנו... תנוחו... תייחכו.... תשתו הרבה מיים!!!

mayane21

New member
לא נורא.... הזמן עובר מהר....

ועוד מעט תסימי משמרת ותיהי בבית לסופ"ש ושבת מהנה!!!

Paranoid Eyes

New member
הלוואי

הזמן פשוט לא זז ואני פה עד 15:00 אני בכוס קפה השלישית שלי כבר... עבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו

Alon Arad

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif.סוף שבוע רגוע.ושבת שלום../images/Emo16.gif.

יום שישי את יודעת"
. עידכנתי את הכרטיס הזה מלפני שנה וחצי. (אפשר לרשום את זה אמיתי? את השורה הזאת ? זה לא נגד החוקים . נכון ? )
אלון , שקצת חושש אחרי החוקים החדשים
.

לחי7

New member
כמה התלהבות!!

אנשייים מה כל ההתלהבות..................... סליחה שאני פסימיסטית אבל...... אמנם יש לרובנו זמן לנוח או לבלות בסופ"ש.......... אבל הוא נגמר כל כך מההההההההררררררררררר ואז שוב מתחילה הקריעת תחת השבועית
(וואו.......מזמן לא הייתי כל כך משביתת-שמחות...........נו,לא משנה....שמחה זה לדור הצעיר................)

mayane21

New member
לנצל כל רגע ורגע!!

וכשנהנים יש למה לחכות לסופ"ש הבא....

אם שמחה זה לדור הצעיר,אז אני בדור ה

צעיר. יש זמן לנוח כל הזמן , עבודה זה רק כמה שעות ביום . לא כל כך נורא. מחריבת מסיבות זה כינוי אחר , לא ? ברוכה הבאה לפורום הכי הכי
ברשת של הדור הצעיר , התוסס והכו'. מי זה האיש עם החליפה הירוקה ? הוא מפחיד אותי

25 למדים ? (ספרתי) ../images/Emo9.gif .

אני לא הייתי קודם פרפל , הייתי אלון . עכשיו חזרתי לכינוי שלי . רגע , למה לפחד ? אתם עושים קנוניה נגדי ? דידיד מצא דירה ? מה יש לכם ? אני לא מבין .

b0redavid

New member
אם דידיד = אני

אז נראה שכן מצאתי דירה. אני רגיל לכינוי השני שלך. ואף אחד לא עושה קנוניה נגדך, פשוט לא כולם נחמדים. אנשים רואים חולשה באנשים נחמדים (לצערי) ומחפשים מאיפה לנצל אותם או פשוט מתנהגים אליהם בזילזול.

תתחדש על הדירה ,דיויד*(באמת התבלבלתי).

אתה ממש צודק. ליה פשוט הבהילה אותי מאוד והלחיצה אותי. הפעם זה לא היה זלזול , זאת היתה הפחדה ממש . חבל ששירשורי הבוקר טוב
גם נמצאים באוף טופיק . ולא באון טופיק .

איזה עונש לצאת החוצה!!

פתאום המזגן באוטו לא רוצה לעבוד כמו שצריך ??! רק רציתי לקנות סיגריות,מה ביקשתי? מה זה החום הזה?!

למעלה