בוקר טוב בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני פה מי נמצא? יום נפלא לכולם ממני
מ מלכת השמש New member 11/5/02 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif בוקר טוב עולם מה שלום כולם אני פה מי נמצא? יום נפלא לכולם ממני
Z z i s y l e New member 11/5/02 #2 בוקר? כבר צהריים....... ורק עכשיו קמתי........<אחרי הבילוי של אתמול ... > אני נוסעת לארוחת צהריים - נתראה אחורי זה....
בוקר? כבר צהריים....... ורק עכשיו קמתי........<אחרי הבילוי של אתמול ... > אני נוסעת לארוחת צהריים - נתראה אחורי זה....
1 1אישה יפה1 New member 11/5/02 #3 בוקר טובבבבבב לכולם גם ממני../images/Emo13.gif אווווווווו איזו שינה מתוקה, אחרי בילוי נפלא, ואוווו בעצם כבר צהריים, ומקווה שהיום גם יהיה נפלא כמו אתמול והנה אני פה. אישה יפה.
בוקר טובבבבבב לכולם גם ממני../images/Emo13.gif אווווווווו איזו שינה מתוקה, אחרי בילוי נפלא, ואוווו בעצם כבר צהריים, ומקווה שהיום גם יהיה נפלא כמו אתמול והנה אני פה. אישה יפה.
D DREAM111 New member 11/5/02 #4 מה זה השעות הללו??? בשעה כזאת כבר אומרים שוב לילה טוב לא בוקר טוב. חרופריות ככה מתנהגים? מה רק אני הייתי ערה כבר בתשע?
מה זה השעות הללו??? בשעה כזאת כבר אומרים שוב לילה טוב לא בוקר טוב. חרופריות ככה מתנהגים? מה רק אני הייתי ערה כבר בתשע?