בוקר טוב

GALI02

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו בוקר מקסים. נו, יש כבר תכניות לסופ"ש???
גילי

mariana

New member
בוקר מקסים גם לך מתוקתי

תוכניות לסוף שבוע?? אני חושבת שיש לי. אולי נלך לראות סרט את מלך העקרבים ואז אולי לחוף הים. וביום שבת אני הולכת לעשות קניות אני צריכה לדחוף בגדים. אוהבתתתתתת מרין

GALI02

New member
אחלה תכניות../images/Emo13.gif

ועכשיו כשיתחיל קצת להיכנס לי כסף לחשבון בקרוב אולי גם אני אעשה קצת שופינג (רק לא בעזריאלי
)
גילי

ניקולי

New member
מרינושקה

לאיפה בדיוק את דוחפת אותם??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

@@

New member
בוקר אור ../images/Emo94.gif שלי

לי אין תוכניות לסופ"ש , לא נורא התרגלתי. אתמול נפגשתי עם יוני ל
, שוחחנו, צחקנו והיה די נחמד. לקראת שעת לילה
מאוחרת, העמקנו יותר בשיחה, פתאום הבנתי שאיתו זה לא יוביל לשום כלום, לא בגלל "חוסר אופטימיות" מצידי, כי זה מה שהבנתי. הוא לא יציב והוא גם לא רוצה שאני אפגע מכל "הסיפור" הזה, נחמד מצידו כל "האכפתיות" אבל לא בא לי להפגע, בא לי לחתוך את כל עכשיו מאשר להפגע,למרות שאני די נהנת בחברתו. אני לא חושבת שאני מוכנה לעוד אכזבה, אני עדיין בשלבי החלמה. רובכם יגיבו שאני צריכה לזרום עם זה ויהיה מה יהיה, אבל אני לא חושבת, אני לא רוצה לצאת נפסדת ופגועה מכל הסיפור. הוא מקסים מתוק ועדין אבל זה עדין לא זה, אני רק לא מבינה משהו, למה אני אוהבת להימשך לכל הגברים "הבעייתים"? אין מצב להכיר בחור נחמד וקצת יציב?
ריקושט

mariana

New member
זה הבעייה שלך

את בחורה טובה אז את חושבת שכל העולם כמוך. ישנם גם רעים וישנם הפכפכים ויש כל מיני אחרים. ומה שלא טוב אצלך שאת אוהבת לגרור ולבזבז את הזמן. אני מבינה שאת במשבר ועדיין לא יצאת מהאכזבה הזאת עם ההוא. אז אני חושבת שעדיף להיות ידידה טובה של יוני את יודעת לשמור על קשר לצאת מדי פעם אבל לא לעשות איתו כלום אבל ממש כלום.למרות שאת נימשכת אליו. יש פתגם שאומר "כשאת רודפת אחרי הצל שלך את בחיים לא תצליחי לתפוס אותו אבל אם תעצרי ותביטי לאחור אז תראי שהצל ממש לידך." ומה הכוונה שלי אל תחפשי את הבחורים האלו שיסתכלו לכיוון שלך, את יפה לא חסר לך כלום ותראי כשאת שמה פס עליהם וממשיכה בחייך אבל בחייך הפרטיים ולא הזוגיים תראי שגם הזיווג שלך יגיע וכל זה בהפתעה. את צריכה להגיד ליוני לפני שזה יהיה מאוחר שאת מעדיפה להיפגש לדבר אבל לא יותר מזה. שזה יבוא ממך. ואני לא אומרת לך לזרום, את צריכה לדאוג לעצמך. אוהבתתתתתתתתתתתתתתת

@@

New member
ילדה יפה שלי

תודה מתוקה, זה באמת קצת מעודד, אבל בכל זאת, אני לא חושבת שאפשר להשאר "ידידים" הרי זה לא כך בנינו ואת יודעת את זה, יש מתח מיני בין שנינו אז אנחנו לא יכולים "להקפיא" את זה ולהמשיך כאילו כולם לא קרה, חבל לי לפספס ידיד מקסים כמו יוני, אבל אני לא חושבת שנותרו לי הרבה ברירות, אני "אסחב" את זה עוד כמה ימים ואז נראה מה יהיה. די חבל, הוא די השכיח ממני את ישי. אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה גם אוה
תתתת וגם קצת
ריקושט

GALI02

New member
ריקי

אני לא אגיד לך לזרום אלא משהו אחר. פשוט תעשי מה שאת מרגישה ,לפי האינטואיצייה שלך.בדרך כלל לא טועים. ואם את בכלל חושבת ככה בשלב כל כך מוקדם(שאולי תצאי נפסדת ומאוכזבת) אז זה צריך להיות תמרור אזהרה.
גילי

@@

New member
גילגול

יכול להיות שזה
, אבל לא יודעת דיברתי עם מישהי קצת יותר בוגרת ממני (ב- 30 שנה) והראתנ לי את הדברים מנקודת מבט שונה. אז לביינתים אני לא עושה כלום ונראה מה יהיה הלאה. אוה
תתתתתתת ריקי

GALI02

New member
נראה לי שזה הצעד הכי נכון

אם את עדיין לא בטוחה. תתני לו צ´אנס ואולי תשני את דעתך בקשר אליו. זה משהו שלמדתי מנסיון- לתת צ´אנס לאנשים לא כמו שעשיתי עם החבר הראשון שלי אבל אז גם לא ידעתי מה אני רוצה אז נראה לי שבכל מקרה זה לא היה מסתדר.
גילי

ליאור 30

New member
ריקושטטטטטטטטטטטטט

מה שלומך???????????.. אני רוצה רק להגיד לך דבר אחד וזה לא מה שאת חושבת אני לא אגיד לך לזרום אני יגיד לך בדיוק כמו שכולם אמרו לך את בעצמךךךךךךךךךךךךךךך צריכה להחליט מה שטוב לך ולא מה שטוב לאחרים רק שאני לא מצדיק איתך בדבר אחד למה את חושבת שאי אפשר להישאר ידידים???? למה הרוב חושב שעם היה מגע בין גבר לאישה אז אי אפשר יותר להישאר ידידים ברגע שמחליטים לסיים קשר רומנטי חולה עליך ליאור

@@

New member
ליאור 30

בוקר אור
יקירי, אתה צודק אני צריכה להחליט מה טוב בעבורי. אז כבר מאתמול בצהריים זה קצת השתנה ואני זורמת, נהנת מהחיים. תודה, גם אני אוה
תתתתתתתת אותךךךךךך
ריקושט

@@

New member
צהריים נפלאים

מה נשמע מתוק קטן? אצלי? אתה יכול להתעדכן בשרשור או שכבר התעדכנת. יום נפלא
ריקושט

ronen1981

New member
אצלי הכל טוב...

לומד וגולש בנט לסרוגין....:) ומנסה לענות על השאלות הגדולות בחיים ,כמו מה אני יעשה היום בערב ומה אני יעשה מחר בערב...... זהו כך אין יותר מידי חידושים .... חבר סיפר מיני בדיחה קצת מוכרת בגרסאות שונות ואני התאמתי אותה לסביבה שלי: והיא הולכת כך גברים הם כמו מפסקים מדליקים ומכבים אותם ואילו נשים הם כמו מחשב משוכלל הפועל על מערכת הפעלה חלונות כך שגם אם תעשה הכל נכון איתן אתה עדיין עשוי למצוא עצמך צופה במסך הכחול. וזה סיפור חיי אני צופה הרבה במסך הכחול.........:)

@@

New member
יש בזה משהו חמוד

והנה אני קצת
למרות היום המדוכדך הזה, מזמן לא הרגשתי כך. חשבתי שזה יגיע לי בשלב יותר מאוחר, אחרי שאני אחווה קצת נחת. אבל מה לעשות החיים לא נותנים לי מנוח. טוב דיי, לא רוצה להכניס אותך לדיכאון הפרטי שלי
ריקושט

ronen1981

New member
את מוזמנת לשתף...

מי יודע אני עוד עלול שבטעות לעזור לך לצאת קצת מהדיכאון :).

GALI02

New member
יש משפט אומר

שגברים ונשים הם כאילו משני כוכבים אחרים(גברים הם מנוגה נשים ממאדים... משהו כזה, יש לך מושג איך המשפט הזה הולך?) אבל עובדה שבסוף הם מתחברים ומוצאים דברים משותפים. וזה רק עניין של זמן עד שמוצאים את האחד/האחת.
גילי

למעלה