בוקר טוב

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר אור לכל החברים וברוכה הבאה לכל החברים החדשים. למה כל בוקר אני פה לבד? עד שמתפנה לי קצת זמן ואף אחד לא פה, אז נא להראות אות חיים.
ריקי
(משעמם לי
)

jess ועוד

New member
בוקר טוב לך יפה

מה שלומך ???? איזה כיף שכולם עושים חתימות והכל פתאום פרחוני ומזמר נכון??? זה נראה כל כך אופטימי

mariana

New member
שלוםםםםםםם

הפתעה נכון? באתי מוקדם כי אני צריכה לסיים לעבוד מוקדם ולהיפגש עם גילי. כפרה למה משעמם לך? אז יש לי משהו חדש לחדש אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וגם הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נראה לי עם המצב הזה אנחנו נתחתן בעוד שנה
וזהו מה חדש אצלך? אוהבתתתתתתתתתתתת מרין

@@

New member
ג´סוס ומרניגו יפות ../images/Emo68.gif שלי

וואלה האופטימיות באויר
ואין לי מושג למה וזה גם לא מעניין אותי, העיקר שיש אופטימיות ושיש אה
ההההההה באויר, (לא שמצאתי אהבה) אבל אני מתכוונת לאה
ה בין אנשים אחחחחחח כמה שהחיים יפים. אתמול ישבתי לי עם חברה בבית קפה, ברוגע ובשלווה עם אוירה צבעונית ומלא גברברים חמודים מסביב שהוסיפו לנוף, בקיצר מה אני אגיד לכם טוב שהקיץ
הגיע. אוה
ת
ריקי

mariana

New member
שוב אני

הגיע הזמן שהאופטימיות יחזור את לא חושבת? אני חושבת ובטוחה שסבלנו מספיק עכשיו האושר מבצבץ. הרי אמנו שאחרי שאין לאן לרדת חייבים לעלות. ומגיע לך להיות מאושרת, סבלת הרבה למען ה.. הזה, כמעט קיללתי אבל עצרתי את עצמי. ואני שמחה שאת מבלה ויוצאת, ומה שנשאר להגיד ברוך הבא קיץ. יש משהו שמתריד אותי קצת אבל ממש קצת. בשבועות הרי זה נופל סוף שבוע אז אריאל החליט עם החברים לנסוע לאילת, זה היה בתכנון עוד לפני שחזרנו, והוא לא יכול להגיד לא לחברים כי הם לא יודעים שחזרנו, אז אמרתי לו שיסע וינוח כי מגיע לו הוא עובד קשה ויושן אולי חמש שעות ביום. אבל אני פוחדת, את יודעת בנות שם לא חסרות. אז הם חמישה בנים כל החברה יצאו עם בנות ומה בדיוק הוא יעשה? הוא לא יכול להגיד להם שחזרנו, אפילו אם הוא יספר יכולים להגיד לו "מרין לא כאן אז מה אכפת לך?" שתביני אני בוטחת בו בעיניים עצומות אבל עדיין הפחד. מה לעשות?

@@

New member
מה לעשות?

לתת לו לנסוע, לפי דברייך האמון שלך בו לא שלם, כי היה לך אמון לא היית בכלל מעלה את השאלה הזאת. תביני במערכות יחסים צריך קצת חופש אחד מהשני, אם אני אציע לך לבוא איתי לאיזה טיול? לא תבואי? זה אותו הדבר, אמוןןןןןןןןן יקירה שלי, תתני לו לנסוע, לכבול בן אדם ועוד מזל תאומים זה חבל"ז מזמז ולכן גם כשהוא נוסע תתני לו את ההרגשה הכי טובה שייסע בכייף, קצת געגועים מעולם לא הזיקו לאף אחד.

mariana

New member
נשמה שלא תביני אותי לא נכון

הבעייה לא אצלו. הבעייה אצל החברים שיש לו, החברים האלו אל תשכחי גרמו לו להיפרד מימני פעם. באמת למה אני בלל שואלת? אני לא כובלת אותו, אמרתי לו בכייף אתמול, "נשמה תיסע תעשה חיים תנוח אבל תיזהר מהחברים שלך" אז הוא היה שמח. ואז באתי הביתה התחלתי לאכול את עצמי. אני לא יכולה להגיד לו כלום, זה החיים שלו. ואם כבר מעלים את הנושא של הנסיעה בא לך לבוא איתי בסוף שבוע לאינשהו? גם כך את תקועה בבית. תגידי כן תגידי כן!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ואחרי זה הוא אמר לי ונתן בי אמון שלם "עד שהשגתי אותך בחזרה ואני אוהב אותך אז למ לי לאבד אותך, הרי את חוקרת" מבינה הוא מפחד מימני וחוץ מזה הבחור אומר לי שהוא אוהב אותי אחרי שנה שלא שמעתי מימנו את זה. הרי את יודעת אגו חוגג וזהו אני פשוט מתבאסת מהקטע שאני יהיה לבד בסוף שבוע אבל אם תגידי לי כן אז אני לא יהיה לבד. בא לך?

@@

New member
אני מבינה טוב מאוד

טוב כמה דברים לי אלייך פחד לא צריך להיות בין בני זוג, מה ז"א שהוא מפחד ממך? גבירתי הנאווה מיד "לתקן" את זה ולהבהיר לו שאין לו ממה לחשוש. להיות לבד בסוף שבוע זה באמת לא נעים, אבל ביננו את עברת הרבה כאלה לאחרונה, אז נא להתאזר בסבלנות זה עובר מהר. אם את חושבת שלאריאל יש אופי חלש והוא מקשיב לחברים שלו ולכל הסביבה שלו אז יש לך פה בעיה רצינית ודבר כזה חותכים מהשורש ואם לא אז אין מה לחפש עם גבר כזה, שכל מילה שנזרקת לעברו תוכל לקלקל בינכם וגם את זה את צריכה להבהיר לו. אני לא יודעת אבל יש פה משהו שלא מריח טוב, אולי אני סתם מדמיינת.

mariana

New member
עכשיו בהסבר יותר פשוט

לא שהוא מפחד מימני את יודעת פיזית או נפשית, הוא מפחד להישאר לבד שוב והוא הרי יודע שאם אני רוצה אז אני יכולה להפעיל קשרים, את יודעת זה בצחוק, כל הקטע הזה של החקירות זה היה בקטע של צחוק אתמול איתו. לאריאל יש אופי ממש קשה ואי אפשר לשנות את דעה שלו אם הוא עומד על שלו. שמעי "הפחד" שלי פה שבשנה וחצי הוא לא יצא עם החברים לא יצא לו מכל מיני סיבות, עכשיו אני אין לי לאן לברוח אלה לקבל את זה, ומה אני אעשה אני באופי מאוד מקנא אבל לא חונקת, אני מבינה את מה שאת מסבירה לי ואני מבטיחה להפנים. הרי אם הייתי רוצה את החופש שלי הייתי רוצה שהוא יסכים לי לא? וחוץ מזה אם ישי לפני שניפרדת הייה רוצה לנסוע עם החברים וכמובן עם דורון כמובן שהיית חוששת קצת לא? ואל תשקרי לי. בכל זאת תודה גרמת לי להבין אוהבת
מרין

drc

New member
יש הרבה בנות באילת ויש הרבה גברים ב

לכל סיר יש מכסה ולכן אם הבחור יועד לך אז הוא שלך ואם לא אז החששות לא יועילו ותחפשי מכסה אחר באיכות טובה יותר (של סולתם)

@@

New member
לעולם לא שיקרתי לך, וגם למה לי?

יקירה שלי, במשך כל תקופת היחסים שלי עם ישי, אז ככה, הוא טס לאביזה עם חבר, לאביזה, עיר הבילויים והחטאים. זה היה א´, עכשיו ב´, הוא נסע עם כמה חברים לאילת אני חושבת 3 פעמים, וממש לא פחדתי, נכון היה לי קשה אבל העסקתי את עצמי, הוא השאיר לי את הרכב שלו ונהנתי עם חברות, היה לי אמון מלאאאאא בישי, ולעולם לא חששתי. אז הנה לא שיקרתי

mariana

New member
אוקיי למדתי את הלקח שלי

אני אתן לו לנסוע ואני אקח את הרכב שלו וככה אני יהיה עסוקה עם עצמי. את משהו איך את עושה לי סדר בראש פשוט חולהההההה עלייך ושמעת מה ניקולי אמרה שהמפגש לא סגור? עד ששכנעתי את אריאל לבוא איתי, אני ואת נדאג להביא את כולם. אוהבת לכל החיים מרין

@@

New member
אני שמחה שאני עוזרת לך

לגבי המפגש, אז יש לי ולך הרבה עבודה, נותרו לנו שבועיים לשכנע את כולם להגיע ולמה אנחנו צריכות לשכנע. זה צריך לבוא לחברים פה מה-
.... את לא חושבת? איך שאני אוהבת אותך
ריקי

mariana

New member
נשמותתתתתתת

איך שאת צודקת. אני לא אשכנע אף אחד, אני רק אשלח לכולם הודעות באישי וגם את תשלחי להם, אני לא אשכנע אף אחד, אבל אני אתקשר לכל אחד ואני אתחיל לאיים עליו. איזה באסה אריאל מתקשר אליי עכשיו ואומר לי שהוא הולך לארוע, איך שהוא אוהב להידחף למקומות שהוא לא רצוי בהם, אני לא יודעת איזה מין טיפוס הוא. ואז צחר גם אני בארוע ויום חמישי אני עסוקה כי אני הולכת לראות רכב ואנחנו נתראה רק יום שישי. וי הרבה זמןןןןן חולה עלייך יפיופה שלי עם גומה בלחי ושיער בלונדיני. אוהבת מרין

@@

New member
גם את הנשמה שלי

לפעמיים יש מצבים שפשוט אין זמן לבן הזוג וצריך לגלות הבנה, היום הוא עסוק ומחר את עסוקה, אבל בסופו של דבר אנחנו מוצאים את זהמן. כמוני וכמו יוני, כשהוא עסוק אני פנויה וככה להיפך אבל בסוף נפגשים ואז שם יש ניצוצותתתתתתת, לכל דבר שקורה לנו אפשר למצוא משהו בו חיובי. לגבי המפגש, כבר יצאתי בהודעה נראה מה יהיו התגובות. אוהבת ריקושט (זה עוד שם כינוי שלי שכבר שכחתי ממנו, אני חושבת שאני אאמץ אותו)

למעלה