בוקר טוב ../images/Emo39.gif
אני קמתי היום מאוחר מהרגיל כי אני מרגישה לא טוב!הגרון כואב לי מאוד...ואתמול היה לי חום קצת,אז אמרתי שאתן לעצמי עוד שעת שינה ואולי זה ייתן לי עוד אנרגיה להתחיל את היום! מקווה שהיום הזה יעבור לי בקלות ובמהירות,שלא אספיק להגיד ג'ק רובינזון וכבר תגיע השעה ללכת....לחדר הכושר! דרך אגב,ירדתי חצי קילו וזה מעודד,רק שצריך לעשות יותר ממה שאני עושה! מקווה שאתם מרגישים טוב היום!!! ספרו חוויות ,הרגשות ועוד... כמו כן...אתמול היה לי ראיון עבודה,ובסוף החלטתי לרדת מזה-תוך כדי שהלכתי לשם,כי זה נמצא באיזור ממש לא טוב(צריך לעבור סמטאות מפחידות כאלו,והיום עם בני סלע שמסתובב בחוץ,זה לא בריא!)וגם לא היה נשמע לי נורמלי המקום כל כך,זה נמצא בבית פרטי...לא יודעת תחושת בטן כזו!אני גם בהתלבטות נוראית אם ממש לחפש עבודה או להמשיך פה ולהתמודד,כי יש מחשבות על הרחבת התא המשפחתי,ומישהי אמרה לי שלא כדאי שאעזוב עכשיו אם זה התוכנית שלי...מה אתם אומרים? מה אתם מציעים לי לעשות???אני ממש לא יודעת מה לעשות,צריכה הכוונה...אולי מישהו מכם היה במצב כזה? אשמח לשמוע מנסיונכם... טוב,אני חייבת להתחיל לעבוד היום,אז אחזור אליכם יותר מאוחר... בי בינתיים ושיהיה אחלה יום!