בוקר טוב

אורלי_ל

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gif

רוצה לשתף אתכם בכמה תחושות שלי. אתמול התברר לי שבתום לב וחוסר רגישות פגעתי בכמה אנשים. אתמול מישהי (לא מכאן) מקסימה שחשתי קירבה אליה עשתה לי את אותו הדבר. שני המקרים כואבים לי ומלמדים אותי. קראתי כמה הודעות, והתברר שיש הרבה עצב עצור אצל חלק מאיתנו, והם לא יכולים לפרוק אותו מעל דפי הפורום, והזעקה שלהם ביטאה זאת. זה קשה ומאכזב לרצות כל כך לספר ולשתף ולהתכנס לתוך זרועות מחבקות ולדעת שאותו אדם לא יכול לתת לנו את הנחמה שאנחנו כל כך צריכים. רחל, קראתי את הודעותייך ולא הגבתי כי פשוט לא היו לי מילים. וגם לא חיבוקים מצויירים הרגשתי שזה לא במקום. ולא רק רחל. אני אישית לא יכולה לכתוב כאן את הכאב שלי. כשכואב לי אני מתכנסת בתוך הקונכייה שלי ולא "מתלבש" לי לספר ליותר מבנאדם אחד באותו זמן. יש לי כל כך הרבה מה להגיד לנשמות הכואבות אבל מילים אין לי. שיהיה לכולנו יום טוב, ריפוי ושחרור. אורלי

זהרי

New member
אורלי

את כל כך מזכירה לי אותי ואם קראת כל מה שכתבתי אז בטח הבנת רציתי האמת לדבר איתך אבל חששתי בנפרד את יודעת..אספר לך משהו רציתי לחגוג יום הולדת ככה זיקוקים ריקודים מוסיקה... ופתאום חשבתי אחרת חשבתי אוליי לעשות משהו שונה משהו שקט משהו שגורם לך לחשוב על עצמך..על כך התקופה ואז חשבתי את מי אזמין הרי יש לי כמה קבוצות חברים מעגל קרוב ורחוק ורחוק וקרוב וכבר התבלבלתי... אז לא החלטתי.. וסתם חשבתי .. אורלי.. שיהיה לכולנו בוקר טוב.. זהרי

מעגלים

New member
אורלי מקסימה

את מבטאה פחות או יותר את מה שמאיה ביטאה בהודעתה האחרונה. אני בעד שתשתפי ,אפילו ב"אחד על אחד" אם את מרגישה שזה יותר נוח. ראי את השרשור שלי להודעה של מאיה. הפורום צריך לחזור ולהיות מקום תומך... אמרתי לך כבר שאת מקסימה (סרטנית כמוני? אני אומר את זה בגלל "הקונכיה"...) אוהב משה

גיל גיל

New member
אורלי, אני מצטער!

אני לוקח ממך את הניהול להיום, לא בגללך, אלא בגלל שאני חושב שאני צריך להכנס היום כמנהל. סליחה, אפצה אותך.

למעלה