בוקר טוב

junior gong

New member
בוקר טוב../images/Emo32.gif

מה שלומכם? אני אפתח בהתנצלות קודם כל, עברתי קצת בארכיון הפורום לדף הראשון וראיתי שכתבתי שנראה לי שאני אהיה קבוע פה, עבר הרבה זמן ולא כתבתי כאן כלום, אז משהו זז בתוכי וגרם לי לבוא להסביר את עצמי, קודם כל אני עדיין מבקר כאן כקורא סמוי, מתעדכן מידי פעם וקורא הודעות מעניינות, ויש כאן הרבה כאלה, תודה מיוחדת לליאון ולמלח הארץ ולמנהלת על העידכונים וההודעות הפוריות והמחכימות, הגדילה הרוחנית שלי קצת בהפסקה, נכנסתי לתוך מערבולת שסחפה אותי לברית החדשה ותפילות ולחברה של מאמינים וגם הפורום הזה נפתח באותה תקופה וראייתי הכל באור שונה עד שאמרתי WOW לאט לאט, עצור !!! לקחתי נשימה עמוקה ואני הולך עם זה לפי הקצב שקבעתי, לאט לאט, בלי לחץ, ובלי למסגר את עצמי במקום או מסגרת מסויימים, לכן גם לקחתי דיסטנס מהכנסיה, ומכל מה שקשור לאנשים שמסבירים לי מי זה אלוהים ומה ואיך הדרך אליו, אני מנסה לרוקן את המוח שלי מכל מה שלימדו אותי ומכל מה שהרשתי שיכנס לי למוח, ומשתדל לנסות להבין לבד, בלי עזרה, אלה בהתבוננות, בעולם, בי, ולאט לאט מנסה להתחבר למקום הזה, לנקודה שממנה הכל התחיל, לאלוהים שמניע הכל, לנסות להבין, מבלי שיהיה לי מעטה של למידה מוקדמת, מנסה לתאר לו גדלתי במקום שאין בו ברית חדשה ואין בו כנסיה, איך אני הייתי רואה את העולם ולאיזה מסקנות הייתי מגיע, מה עובד ומה לא עובד........כמו ילד שהרגע התחיל ללמוד ללכת. זה מבלבל וכל פעם אני מגיע למסקנות חדשות שמבטלות את המסקנות שהיו לפניהם, או מחזקות אותן, לכן גם כל הודעה שלי בכל תקופה היא אחרת, מושפעת מהתובנות שלי באותה תקופה, וזהו זה בעקרון, אני מאוד מחזק אותכם, ומעודד אותכם להמשיך במה שאתם עושים ולגדול עוד ועוד, ומה שאני מאחל לכם אני מאחל גם לעצמי, ואומר לכם את זה בתקווה שזה גם יחזור אלי, כי כל מה שאתה מאחל לאחרים יקרה גם לך, לכן אני אגיד את זה מכל הלב, אני מאוד מקווה שתגיעו לייעוד שלכם כל אחד ואחת מכם כי זה מה שאני מאחל לעצמי גם. המשך יום מגניב :)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif...

אין הרבה מלים..רק שזה ביתך כמו שהוא בית כולנו.. תמיד וילקומד.. ותמיד אשמח אישית לראותך משתתף יותר, אך שהכל יזרום לפי הסדר שיועד לך
ברכות אדוננו ישוע שיהיו איתך, והאיחול הכי משתלם היום..הוא איחולי אהבה.. כי זהו עבורי יום האהבה.. האהבה שנשקפת ונשפכת ללא הפסקה וללא תנאים..על הצלב.. ומציפה את ליבי כבר הרבה זמן.. אהבת ישוע
אמן תמיד תהיה בלווית האור גוניור

lion 7

New member
אהלן מייק

בתחילת פתיחת הפורום , אני לא האמנתי שהפורום יראה הרבה אור היינו מעטים , חשבתי לתומי שבפורטל ישראלי הכותבים בו בערבית ,אין די גולשים נוצרים , אני כנראה קטן אמונה ,, היום למדים הרבה על האמונה שלנו בהיבטים שונים ומכל כיוון.. בעבר קראתי המון את הספר ואמרתי זוהי האמונה אולם טעיתי , לא תיארתי לעצמי שיש כנסיות כה רבות במזרח שהם המורשת שלי , היום אני מתבונן בדברים שקורים לידי בכנסיות שלא ביקרתי ,מתוך סקרנות היום אני מתעניין בכנסיה האשורית והעם זה .. נראה לי האמונה הזאת עם מכלול מרכיביה השונים , היא ים שמלא דגים שונים בצבעים שונים , שצריך לדעת עליהם בתוך הסירה שאנו שטים בה ... נחמד שאתה כאן , ומהנה שאתה קורא גם שאתה סמוי, אני לא אתבייש בלבקש עזרה רוחנית כאן או מה זה טקס מארוני ? תכף ייפתח שרשור תפילות למען עצמנו ולמען המבקשים שאנו צריכים אותו מאד , הרי זאת אחד הדברים הנחוצים וגם ישמח את מי שאהב אותנו והיום נזכרים איך מת למעננו כגיבור אמיתי כאריה שלא פחד מכלום , בן אדם מושלם שידע מה עובר בדיוק על אחרים , כי בתוך גוף אדם , היה רעב , ידע מה זה רעב , היה עני , קשה להיות עני וחסר כל , בכה כשראה את חברו מת , אנו צריכים דמות כזאת שיודעת מה בדיוק נחוץ לה בתוך המין האנושי ..

salt of earth

New member
טוב לראות אותך ../images/Emo20.gif

אני מבינה את רחשי ליבך כי גם אני עברתי תקופה כזאת- אמנם קצרה לפני שהתחברתי באופן חזק יותר לאמונה. מייק, האמונה הנוצרית היא לא כל מה שמסביב היא בקיצור علاقة الانسان مع الله אלוהים נמצא למעלה ויודע מה קורה בלב שלך ואתה צריך לפנות אליו ולהתחיל קשר אישי איתו. את המשימה הזאת עליך לעשות לבד, אף כנסייה לא תוכל לפצות על הקשר שלך עם אלוהים, לכן ההתלבטויות שלך הן מוצדקות ויועילו כי זה אומר שאתה מעוניין להיות קרוב לאלוהים וזה כבר מסייע לך. הכנסייה היא אל ג'מאעה, היא גוף המשיח אשר מתאחדת ביחד ולכן הם יכולים לעזור לך בתהליך הזה אבל את התהליך הזה רק אתה יכול להוביל ולרצות בו... תמשיך לקרוא את הברית החדשה ותהרהר איך ייראו חייך מבלי דברי ישוע, תחשוב על מה אתה רוצה מאלוהים ומה התפקיד שאלוהים משחק בחייך... כל ההרהורים שלפעמים קשים ומובילים לייאוש הם טובים כי כך אמונתך והאמון שלך באלוהים ייתחזק עוד יותר. כאשר אני קוראת את הברית החדשה אני חושבת מה הפסוק הזה אומר עלי ועל החיים שלי ואיך אני מיישמת אותו בחיי היומיום. באמת תמשיך לעקוב גם כקורא סמוי, תקפוץ מידי פעם להגיד שלום או אפילו לשאול שאלות ונשמח לענות עליהם

SON OF JESUS

New member
בוקר טוב לכולם

היי לכולם אני גם נעלמתי מכאן המון המון זמן, עבתי מרחוק ממה שקורא פה, אני לא מחפש להתנתק מהעולם פשוט אני עובר כל מני תהפוכות, אבל אני מהתחלה האמנתי שהמקום הזה יפרח, וכאן תהיה לנו כנסיה קטנה ואינטמית שתגדל עם הזמן, כי יש לנו כאן אחלה חברים, שנותנים יד להצלחה ולגדולת המקום הזה ובזכותם מצטרפים עוד ועוד חברים, כמו הרועה שלנו שיפרד, ליון ומלח הארץ, ועוד חברים שהכוח והרצון שלהם להתפלל איתנו כאן, מראה כמה שפה חם ונעים, התגעגעתי אליכם המון, ולא ראיתי יום מתאים כמו היום לבוא ולבקר אלה ביום שכולנו נהיה ביחד בתפילה בלב ליסוע אלמסיח שביום הזה הוא התענה ונצלב למעננו

salt of earth

New member
איזה יופי ../images/Emo9.gif

כל הבנים חזרו הביתה
(איזה אמא פולנייה
) טוב לראות אותך גם פה, מזמן לא היית והתגעגענו מאוד. רק שהביקור לא יהיה פעם ביום שישי הקדוש וזהו, מפהווום?
היום זהו יום מיוחד, לפני 2000 שנה הוסגר ישוע בהר הזיתים ונלקח למאסר בבית כיאפא וכעת מתחיל מסע הייסורים שלו שאנו נזכרים בו כל פעם כאשר משחזרים את המסע בדרב אל סליב. וכך הצלב הפך לכלי ששחרר אותנו מהחטאים שלנו והעניק לנו חיים בעולם הבא עם בוראנו
אז הבה נת2מאל בייסורים של ישוע שעבר למען כל אחד מאיתנו

lion 7

New member
שלום לך בן ישוע

בשבוע זה שבו אנו נזכרים את מה שעשה האדון על למען אהוביו.. חג שמח ומבורך לך ולכולם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים../images/Emo9.gif

فاض النور!
הללוייה.. מה שלום כולם? אצלי עמוס בין מיסה לבין ההכנות לערב החג, כולם יהיו אצלי הערב
..
אבל בכיף ומכל ה
אז מקווה שלא יצוצו דברים חריגים ובהולים בפורום
עד מחר בצהריים
חג שמח יקיריי

למעלה