בוקר טוב ...

../images/Emo140.gifבוקר מצויין

והמשך יום מקסים.... עכשיו זה הזמן ללכת לישון.... לילה טוב

../images/Emo141.gif בוקר מדהים....

ולילה טוב
לכל הפרפרי
לילה
... בשעה טובה ומוצלחת
סיימתי את המחקר הפעולה
- תודה לאל!

../images/Emo42.gifבוקר אור= בוקר טוב../images/Emo42.gif

לילה קשה עבר על כוחותינו---> אתמול (באמצע ההפעלה) נתפסו לי שרירי הגב התחתון וכל הלילה לא ישנתי מרוב כאבים, אבל תודה לאל התחילו לרדת טיפה הכאבים. מאחלת לכולנו יום נפלא ושקט. מזכירה לעצמי שעוד 8 ימים אני יוצאת לחופששששששששששששששששש!!! איזה כייף!!! מקווה לראותכם בקרוב!

יאני1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gifדפש מוד ביטלו!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מההההההההה? למה?....

הם לא היו נורא נחושים בדעתם לבוא בכל מקרה וכאלה? בעעעעעעעעעעעעע

יאני1

New member
לטענתם,

הצוות הטכני שלהם פצח בשביתה ולא היה מוכן לבוא. הלהקה עצמה והמנהל נורא רצו לבוא. המנהל יהודי ויש לו משפחה בארץ ובלה בלה בלה אני כלכך כלכך כלכך מבואסת לגבי זה.....ממש חיכיתי לזה

אוף זה היה מה זה צפוי

אם לא המלחמה הזו בצפון אז זה הפיגועים מה לעשות אנו לא ממש חיים פה בשלווה בארצינו הקטנה והחמודה לצערי זה היה דיי צפון וחבל כי אני פשוט מתה על דפש מוד וזה היה נראה מבעס לאללא לכל ה-40,000 איש שקנו את הכרטיסים אם כי אני לא קניתי כרטיס מפאת המחיר אויש חבל

יאני1

New member
מבחינתי,

הייתי משלמת גם יותר, מתההה על דפש מוד. זה לא משנה עכשיו, ממילא מקבלים את הכסף חזרה..

באמרררררררר רציני

במיוחד שמדברים על זה on and on and on מאז נובמבר 2005 כבר 9 חודשים מצפים לבואם של דפש מוד בזמן הזה כבר היה נולד לי תינוק

AlteX

New member
לכל דבר יש סיבה...

והסיבה לביטול הזה היא כדי שהם יבואו כשאני אהיה בריא וגם אוכל לבוא להופעה...

למעלה