בוקר טוב

העכביש2

New member
בוקר טוב ../images/Emo27.gif

אני צומי! אם כל אחד פה פותח שירשור בוקר טוב אז למה לי אסור..הא? למה? תאכלו את הכובע....או יותר טוב... תאכלו את הפרגוד של יום הבחירות!!! אני לא הולך להצביע. אין לי פתק הצבעה...משרד הפנים ה#@$@#$ האלה.... האמת זה טעות שלי אז אין לי מה לבוא בטענות. הכתובת שלי בת.ז. זה בכלל טיזינבי! אז אם מישהו מטיזינבי מקבל פתק לבחירות, שיזרוק אותו לים... אז אני לא בוחר.....ממממממ...מה אני כן עושה? כותב על הבוקר בפורום מצעדים (314), מתאמן קצת, אוכל קצת, שומע מוזיקה קצת, והולך לעבוד הרבה!! #@$#$@$ הבחירות האלה. בטח יהיה מפוצץ בקניונים
(גם בגלל שכל מיני אנשים *שיעול*נרקיסטית*שיעול* הולכים לעשות "שופינג
)....אז יהיה שואה גרעינית מבחינת אנשים....נראה מישהו מעז לעצבן אותי היום!!! מי גבר מי??? שיפגוש אותי בדשא בחוץ ב-20:00 (קושקושית
) טוב זהו. זה נאום הבחירות שלי להיום. שיהיה בכיף לכל מי שמצביע, וגם מי שלא -- שאף אחד לא יספר לכם שאתם "לא אזרחי מדינת ישראל"....זה בולשיט אחד גדול! כולם מושחטים גם ככה. הטוב לב נעלם ממזמן... יאללה, יום טוסט אוורי-באדי...

קודם כל

אם אתה רוצה מכות צריך לצרף בחורה(הבחירה קשה מאוד...נראה לי קושקושית).לגבי הבחירות הם שוות לתחת מבחינתי-מי שמצביע לא משפיע.טוב מתי יש מכות?

העכביש2

New member
אל תערב את קושקושית ../images/Emo11.gif ברור?

אם אתה באמת רוצה מכות אז ב-21:00 ולא כמו שאמרתי קודם...שפוט אני עובד עד אז....

Barvazoom

New member
בוקר נפלא של חופש! ../images/Emo6.gif

אני כאמור לא הלכתי להצביע... מקווה שכולם נהנים מהחופש הנהדר למרות מזג האויר ההפכפך... עכביש--> מזל טוב על שרשור בוקר טוב הראשון שלך!! :]

בוקר מצויין!

עכשיו קמתי... אז לא הבנתי מתי נפגשים ב20.00 או 21.00 אמא שלי בבוקר כשהלכה לעבוד בבחירות אצלנו היא העירה אותי ואמרתי לה שאני לא בוחרת שאני מעדיפה לישון היא שאלה למה? אני אמרתי כולם זבל... ואז היא אמרה דבר שאולי נשמע נכון...: לפחות תצביעי בזבל שהכי טוב....
כי לא להצביע בכלל זאת לא חוכמה! עכשיו קמתי... נראה מה יביא איתו היום...

העכביש2

New member
14:38 זה בוקר עבורך???? ../images/Emo69.gif

מה זו העצלנות הזאת? אולי תעשי משהו עם עצמך יינג ליידי? מה ייצא ממך אם תשני כל הזמן?
נו הצבעת בסוף או לא?? ומה זה כל הודעות הערב האלה שלך? הפצצת את הפורום! מזל שלא הייתי, אם לא הוא היה בכלל קורס נראה לי...
ומה המצב איתך באופן כללי? לא באת ב-9 לדשא הא??
ומה אכלת בערב? (סתם מעניין אותי)

zoe80

New member
אני אכלתי גרנולה של אנרג'י (אם זה

מעניין אותך:)

ולמה רק עכשיו הגעת?../images/Emo46.gif

אז לא ישנתי כמעט כל הלילה וניקיתי את החדר לפסח לכן ישנתי המון יש לך בעיה עם זה?
הצבעתי הצבעתי.... הצבעת? הצבעת? כמו שאמרתי הנקיונות לפסח גמרו עליי לכן לא באתי ב9 חוץ מזה חשבתי שזה ב10
מה אכלתי בערב? אההה הזמינו אותי פה לארוחת צהרים ולא יצא... אההה בערב! בערב אכלתי ספגטי סבתא! <זהו הספגטי המיוחד של סבתא שלי> מה נשמע איתך? מה מצב יגבר?

למעלה