בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

איזה כיף לחזור להתעורר מוקדם ולא לרצות לחזור למיטה כמו שהיה עד עכשיו עכשיו אני מתעוררת ועם הרבה חשק עושה את כל מטלות הבית, לפני זה לא היה לי חשק, הייתי סגורה במעין בועה מעצבנת כזו ועכשיו מרגישה שהצלחתי להשתחרר ממנה אתמול גם נרדמתי מוקדם על הספה בסלון ובסביבות 1 בלילה עברתי למיטה אתמול שיניתי קצת את חדר הילדים ואת הכניסה לבית, הוצאתי את המיטה של הילד וזרקתי אותה בלי לחשוב פעמיים, כבר כמה חודשים יושבת לי כמו עצם בגרון, אתמול סוף סוף העפתי אותה ופיניתי את המעבר של הכניסה מארון שהיה שם, שמתי אותו בחדר של הילדים, לא להאמין כמה מקום התפנה לי
עכשיו אני הולכת לסיים עם הכביסות, סוף סוף יש לי איפה לשים את הבגדים של הילדים פייייייייי כמה קשקשתי על הבוקר יאללה אחלה יום לכולם

saritoosh22

New member
שירי יקרה,

לא יצא לי לברך אותך. ברוכה הבאה! שיהיה לך יום נהדר!!!!!!

geni1

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

סוף סוף יוצא לי לכתוב כאן בבוקר
ברוכה הבאה שירי
אני מצטערת שאני לא כותבת הרבה אבל אני בתקופה ממש לחוצה עם המבחנים והטיפולים הלא קלים בכלל. טוב,אני מקווה שהכל יסתיים בהצלחה. אוהבת אותכם

בוהוריים טובים

מה שלומכם? הייתי עד עכשיו אצל רופא השיניים, עם הבן הגדול - סתימה קטנטנה ואיטומים, והלכו להם 316 ש"ח... אח"כ הלכנו לחפש תחפושות ב"כפר השעשועים" , כל תחפושת שהילדים רוצים 99.90 ש"ח, עוד 300 ש"ח ילכו להם, אבל לא קניתי עדיין, אני אסתכל בעוד כמה חנויות. בינתיים אמא שלי קנתה להם כל מיני שטויות לפורים וגם עוד 3 חבילות של לגו, וספר ב"סטימצקי". בצהריים אני אקח אותם לאכול פלאפל. שיהיה לכולם המשך יום נעים

גליתrt

New member
צהרים טובים../images/Emo142.gif

אז למי שמתעניינת איך החופשה עוברת...? על הבוקר השכמה, רוצים אותו ל'קצת' בחזרה. ואני שנשבעתי שמהבית הוא לא יצא רק בעבור פדיון כסף הבוקר קורא לו לבירור הסמח"ט (תסלחו לי)הבן-אלף... והנה אמרתי שרק אכנס ל'חפוז' אחח איזה יופי, ויצא לי לברך אתכן בחרוז. המשך יום נעים. גלית

למעלה