בוקר טוב

לתותית

את צודקת מאד במה שכתבת, אבל לגביי זה משהו אחר, זה כאילו היא מקפידה עלי, משהו שתוקע, שמכאיב, שהיא פגועה ממני המון, לא נראה לי שאפילו אם אבקש ממנה סליחה היא תסלח. כנראה שהכאבתי לה המון. שבת שלום ותודה על הברכות, המברכת תתברך...

אל תדאגי תותית../images/Emo9.gif

יש גמלים מיוחדים לכמונו. פעם עליתי על גמל ומאז יש לי טראומות מכך.

tutit1005

New member
את נורמאלית....

רחלי איך איך אני על גמל איךךךךךךךךךךךךךך אני אצטרך להרים את החצאית... נו דייייייי לא צנועעעעעע אמאאאלהההה אני פוחדת מהפה של הגמלים ..יש להם עיוותים מפחידיםםםם בעעעעעעעעע

חחח מצחיקולה..........

טוב נתפשר על הכבשים, את יודעת כששואלים אותי למה קראו לך רחל אני עונה כי אבי היה רועה צאן, חחחח(רחל כבשה). טוב אז המתכון לשבת זאת הוא: הכנתי לזניה(בשרית כמובן כי שבת?) אורז עם תפוחי אדמה, והודו בתנור עם ירקות, מטבוחה, סלט שומר בלימון, וכמובן העוגה לקינוח. אז מי בא?

tutit1005

New member
טוב אני באה יחד עם ניס ושניר

וכל מי שרוצה להצטרףףף אני מביאה איתי דג טונה ברוטב מרוקאי סלטים מבושלים ...בטטות עם רוזמרין פלוס פרוסות בשר ברוטב עוגות עליךךךך כמובןןןןןן

זה באמת לא יהיה פייר

לקרוא את כל האוכל ולהשאר בגדר ``לקראותם בלבד``, זה יותר מידי טעים לקריאה...

tutit1005

New member
הלוואי יאלללה בואי הבית פתוח

אל תשכחי להביא איתך את הקוראסוניםםם

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב כולם ולך תותית

רציתי לומר שכשיושבים על הגמל לא חייבים לראות את הפה שלו, הוא אפילו קצת רחוק ובכיוון אחר....
אז מרוב ריצות הבוקר, רק הרגע הגעתי להציץ מה קורה ברשת. שתהיה לכולנו שבת נפלאה באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

tutit1005

New member
עופרהההההההה

אני מעדיפה לדהור על סוס או חמור אבל...גמל...אני מרגישה מאויימת מידיי

היייי עפרה מה קורה?

תאמיני לי לא גמל, סוס, חמור, או כבש יעזור. אין כמו לטייל ברגל, לראות כל צעד וצעד שלנו עד כמה יפה מדינתינו.

תתחשבי במצב, אני חדש

לא יודע הרבה... תודה על ההזמנה, עוגת שוקולד יותר טעים מקפה, אם אצטרך לבחור אחד מהשניים, קפה\עוגה.

חדש חדש, אבל כבר מדושדש

אז קדימה העוגה מוכנה, יאוווו איזה ריח בבית יאורדי. אם אתה רזה הלך עליך, פה הבישולים רצים בקצב משוגע.

tutit1005

New member
ניסססססססססססססססססססססס

שו חדש..? מה חדש?? תתחיל לתפקד היום יום שישי חכה חכה יש צוות ניקוי מעולה פה בהנהלת בחור מקסים העונה לשם שניר.. אתם תתחברו יופי... אז קדימה להפשיל שרוולים ולעבודה....

הייייי אל תבריחי אותו../images/Emo2.gif

חכי חכי לאט לאט, קודם נפנק אותו בארוחה טובה, סרט טוב, שיחות ובדיחות, וא נגיד לו טוב אנחנו חייבות לרוץ, תנקה הכל אתה פעם הבאה אנחנו.

tutit1005

New member
מה פתאום הוא אחד

מהחברה ...ונשמע סבבי כזה.. ונראה לי שיש לו יראת שמייםםם הוא יתחשב בנו.. נכון ניס???

תותית אל תצאי עדיין........

השמש נעלמה, עננים שחורים, אוףףףףף שוב פעם גשם. איזה קור נהיה פתאום.

אני רואה שאתן כבר מתכננות להטיל עלי

סדר פסח פרטי... טוב, אני יודע לנקות רק חלונות...

למעלה