בוקר טוב

tutit1005

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

ישנונים...להתעוררררררררר שכחתם...יום שישי היום... לקוםםםםםםם ..קדימההההה עורו נא...

בוקר טוב לכולם../images/Emo9.gif

נוווווו? איזה יום היה אתמול אה? לא היה צריך להדליק רדיו בשביל מוזיקה. ברקים, רעמים, רוחות חזקות, גשמים, מוזיקת חורף. אבל עכשיו השמש מבצבצת לה, ציפורים מצייצות, יום רגוע. עוד שבוע עבר, יום שישי, הכנות לשבת. אז שימשיך היום הזה להיות נפלא לכולם.

tutit1005

New member
איפה ../images/Emo42.gif ????

פה באיזור נתניה גשום מאוד אולי כדאי לעבור לגור באזור הנגב... אתם גונבים את החום ...זה לא פייררר

tutit1005

New member
ניס בוקר מבורךךךךךךךךך

מה שלומך??? יפה לראות אותך מתעורר .. אתה בא איתי לרחלי ...לקפה על הבוקר?

בוקר מבורך גם לך תותית

אני ב``ה בסדר, יהיה טוב זה בטוח. לשתות קפה אצל רחלי? איפה? את מתכוונת לרחל הדרומית, נכון?

אז למי חשבת ניס?../images/Emo6.gif

בטח שאליי, קפה ועוגת שוקולד. בוקר טוב לך בחור, שמחים שאתה פה. מזג אויר דוקא דיי נחמד, לפעמים מעונן אבל השמש יוצאת מידיי פעם ואומרת הנה אני פה. יאלה תותית תעברי לנגב אני אקח אותך למסע גמלים תהיי בטוחה שתוך חודש אני ואת חטובות, חחחחחחחחחחחחחחחחח.

tutit1005

New member
ניס ברור שלרחלי הדרומית

היא הבשלנית של הבית הזה ...חבל"ז איזה קוסקוס היא עושה.. והעוגות שלה...קפולסקי ..פראייר.. ורחלי..חחחחחח הרסת אותי אני ..?? אני ..ירכב על גמלים??? אמאאאאאאאא מסכן הגמל..הוא לא יצליח לעמוד הרבה מאוד זמןןןןןןןןן

tutit1005

New member
ניס זה בקטנה

חכה למוקפצים..ולפסטות...להשמין רק מלדבר על זה...

זה לא שאני חובב מתוק

כמו שאני מתעב את המאכלים שהצעת כתחליף לעוגות... פסטה, מוקפצים... לא עושה לי טוב.

tutit1005

New member
מה הבעיה תגיד

מה אתה אוהב לאכול...ואנחנו נכין... וכל מה שאתה אוהבבבבבבב

האמת, שאין לי חשק לשום אוכל.

בזמן האחרון, אני יכול לאכול זבל ואני לא ישים לב... רק לשתות...

tutit1005

New member
הייי ניססס

צא מזה חמוד.. .. הלוואי שיתגשמו כל חלומות ליבך לטובה ..הלוואי שתחייךךךך ותאכל בכייףף ובשלווה.. אתה תראה שעוד יהיה טוב... באחריות..!!!

תודה...

לפעמים זה כבר נמאס לשחק אותה לפני כולם... מגיע רגע השבירה, ואז... . תודה על העידוד. אני מקווה שבאמת זה יעבור... שלא תקפיד עלי, שלא תכעס עלי, שלא ישאר בה תרעומת עלי...

הכל עובר חביבי.....

אל תקח קשה את הכל, תתעודד, הזמן מרפא, יהיה טוב, כולנו פה בשבילך, מילה טובה, חיבוק, וחיוך ירגיעו הכל. ואל תשכח עוגה טובה.

tutit1005

New member
ניס כנססססססס../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

תלוי כמה אופטימי האדם.. תראה נשמה ...אתה לא הראשון ולא האחרון שמרגיש כך בגלל אהבה ובוא נהיה אמיתיים...אם היא לא מעוניינת וכועסת כ"כ ומקפידה.....אז כמו שרחלי ציינה יש הרבהההה דגים בים...מצא אחת שתהיה שווה את האהבה שאתה מוכן להעניק..אחת שתעריך ותכבד...ואתה תמצא זה ברור ראיתי את הכרטיס שלך אתה צעיר כל החיים לפניךך כל הריגושים לפנייךךך זאת רק ההתחלה.. אני יכולה להמליץ לך שאין טעם ואסור להכנס ליאוש כי יאוש מביא לבלבולים.... אז אנא תעסיק את עצמך ..תהנה צא עם חברים.. תבלה ... ושיהיו רק בשורות טובות שבת שלום וכל הישועותתתתתתת

למעלה