בוקר טוב

tutit1005

New member
מלכה התגעגענו../images/Emo24.gif

את יודעת אם בחוץ סוער קפוא וגשום והלב חם זה אומר המוןןןןןןןןןן שכך ישאר יקירה שמשך יום טוב..וחמים

תודה תותית

אני כאן איתכם כל יום וכמובן איתכם בלב... התקופה האחרונה לא הכי מיטיבה איתי והייתי צריכה מעט שקט לעצמי.. מה שאני לא מוצאת. אני בתקופה של החלטות ונימצאת על צומת דרכים אני מדברת עם חברים ומתייעצת וזה לא קל.

tutit1005

New member
מלכה הלוואי

שכל מה שאת רוצה יתגשם בבריאות ובמזל הלוואי שיהיה לך רק טוב שתתבשיר רק בבשורות טובות שתהיא מאושרת כל ימי חייך אוהבת תותית.

ZAHAV2006

New member
בוקר רטוב לכולם!../images/Emo182.gif

רציתי לשאול אתכם רעיונות לגבי מקומות לבלות בהם בכיף עם בעלי,בצפון(נהריה/חיפה...)כי בשבוע הבא,אנחנו נוסעים לנו ברכבת,לקחנו יום חופש,ואנחנו רוצים לנצל את היום טוב טוב! אני חשבתי על ארוחת בוקר טובה באיזו מסעדה מיוחדת(רק לא יקרה)...ואחרי זה...? אשמח מאוד אם תציעו לי הצעות מעניינות ומיוחדות(תושבי הצפון במיוחד,וגם כאלו שמכירים...)!!! שיהיה לכולנו יום חמים במיוחד,באשר תהיו...אני למשל...פה במשרד...עם מפזר חום שמחמם את האוירה,ועם מוסיקה נעימה ברקע... אז מחכה לשמוע ממכם... בי בינתיים

בוקר טוב מלכה וכולם../images/Emo24.gif

תגידו מזל טוב, המייבש עובד (אבל כמה כביסות יש לי עכשיו
) ואני מרגישה קצת יותר טוב היום וזה כבר טוב והגשם הזה שלא מפסיק, גורם לי לרצות להתכרבל בפוך, אבל אני חייבת לסדר את הבית ולסיים כביסות.... אז אחלה יום לכולם

tutit1005

New member
באתי יקירה מזל טוב

אולי תאמצי גם את הכביסה שלי ???? שמח לשמוע שאת מרגישה יותר טוב עבודה קלה ונעימה אל תשכחי אחר כך לחמם את הבית ולהתכרבל לך בפוך.. יום חמים ונעים תותית

היי. צהריים לכווולם../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif

איזה קוררררר ימאאאמה. מלכת העולמות שלום לך יקירה, כפי שאמרה תותית העיקר שיהיה לך חם בלב. הצלחה בכל אשר תלכי. צהריים חמים לך תותייית, כמו שבאתי המייבש עובד? חסר לך שלא בגשם כזה. היי זהב? איך המצב רוח? ויזם עסקי, איך זה לעשות עכסקים בגשם? זהו סיימתי עם כולם? טוב אור פשוט בטח עובד. אז שיהיה לנו המשך נעים.

למעלה