בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

מה שלומכם? אצלי התקופה ככה ככה... צריכה לעבור דירה ולא מוצאת משו מתאים, בעלי החולני קרצייה לא נורמלית לאחרונה.. לילד גילו בעיה בלב ואני צריכה לאשפז אותו בימים הקרובים ליומיים שלושה. החלטתי שאצלנו בבית זה מועדון הלבבות השבורים
טוב לפחות הלב שלי עדיין לא... מאחלת לכם הרבה בריאות ואושר ושיהיה אחלה בוקר

adam33

New member
ועדיין בוקר טוב

התקופה ככה ככה...כל ירידה היא לצורך עליה ומה שאנו רואים כעת בצורה אחת למחר יהיה בצורה אחרת. קרציה לא נורמאלית...טוב אז קרציה זה יותר טוב מ"כינה" מכיון שמהכינה קשה להזהר ולראות ואילו את הקרציה רואים וקל להשמר ממנה וגם למנעה..[ אין ביצי קרציות אלא ביצי כינים] לילד גילו בעיה בלב..ואז? טוב שגילו כעת ובעז"ה יטפלו בכך..אל תשכחי שיש לו אמא כמוך שדואגת ואוהבת ולכן אני בטוח שכל בדיקה ובדיקה תהיה לו כמו חמאה והכל יעבור בשלום..[ להזכירך , יש קרציות גם עם בעיות לב] אבל לפתוח מועדון כעת? תמתיני קצת..תראי מצב השוק..מה את ככה מכניסה ופותחת כשזקוקים לך בבית? אמרתי בוקר אור?

Calabasa

New member
איזה חמוד אתה adam33

קודם כל בוקר טוב. שנית לחץ פעם אחת שלח הודעה ואז זה לא יעלה כמה פעמים. שמחה להכיר, אתה וטרינר לקרציות? חחחחח סתם. הרבה הומור זה מה שחשוב.שיהיה לך המשך יום נעים.

צהריים טובים חומד

זה הסיגנון התימני?
אז לא עדיף כבר להתעסק עם עלוקות וזהו? כאילו הם יותר גדולים, לא?

adam33

New member
עלוקות?

דווקה שמעתי שהן חזרו לצפון באמצעות העופות הנודדים. במקרה שכזה צריך לשכור צימר בצפון [ רצוי ליד אגם החולה] בכדי לקבל אותן.. לא לשכח לפני כן להתכונן להם בג'קוזי.. השאלה רק עם מי..

adam33

New member
עלוקות?

דווקה שמעתי שהן חזרו לצפון באמצעות העופות הנודדים. במקרה שכזה צריך לשכור צימר בצפון [ רצוי ליד אגם החולה] בכדי לקבל אותן.. לא לשכח לפני כן להתכונן להם בג'קוזי.. השאלה רק עם מי..

adam33

New member
עלוקות?

adam33

New member
ועדיין בוקר טוב

התקופה ככה ככה...כל ירידה היא לצורך עליה ומה שאנו רואים כעת בצורה אחת למחר יהיה בצורה אחרת. קרציה לא נורמאלית...טוב אז קרציה זה יותר טוב מ"כינה" מכיון שמהכינה קשה להזהר ולראות ואילו את הקרציה רואים וקל להשמר ממנה וגם למנעה..[ אין ביצי קרציות אלא ביצי כינים] לילד גילו בעיה בלב..ואז? טוב שגילו כעת ובעז"ה יטפלו בכך..אל תשכחי שיש לו אמא כמוך שדואגת ואוהבת ולכן אני בטוח שכל בדיקה ובדיקה תהיה לו כמו חמאה והכל יעבור בשלום..[ להזכירך , יש קרציות גם עם בעיות לב] אבל לפתוח מועדון כעת? תמתיני קצת..תראי מצב השוק..מה את ככה מכניסה ופותחת כשזקוקים לך בבית? אמרתי בוקר אור?

adam33

New member
ועדיין בוקר טוב

בוקר אור

שיסתדר לך הכל , מהר וטוב בריאות לכולם. כל יום שעובר, מקרב את החורף לקיצו
כל יום שחובר אל עבר אל אתמול מביא מחר של אביב ופריחות והווה אותו אנו חיים שיהיה שמח גם בקשיים. יום נעים ומקסים

tutit1005

New member
בוקר טוב לכולם

יום מבורך ומקסים .. בוקר של בשורות טובות בוקר של אהבה..לכולם.

tutit1005

New member
מלכת העולמות ..

המון בריאות ...אמן.. שבכל יסתדר וזה באמת כלום.. הלוואי ..שתתבשרי רק בבשורות טובות.. מתפללת בשבילך..תותית.

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות

קודם כל החלמה מהירה לילד. מחזיקים אצבעות. יופי כשתימצאי בית אל תשכחי להזמין את כולנו לחנוכת בית אה? אני שמחה שליבך לא שבור ושכך ישאר. אז אחלה בוקר והמשך יום נעים.

קלבסה יש רכבת מהירה

מב"ש ועד חיפה... את מוזמנת תמיד בלי קשר לחנוכת בית וכאלה. אבל אין לי שום בעיה לארגן מיפגשון אצלי בבית. {אני נחשבת לטבחית טובה}

Calabasa

New member
היי מלכת העולמות

אפילו בעפיפון אני מוכנה לבוא. לא צריך לבשל. תודה על ההזמנה את מקסימה. אפשר גם הפוך, חיפה באר שבע.

באמת תהיתי לאן נעלמת

בימים האחרונים בריאות בריאות ושוב בריאות אין שום דבר בעולם יותר חשוב מזה

וכמובן בוק"צ לכולם../images/Emo25.gif

עכשיו חזרתי הביתה, הייתה לי צעידה ארוכה ובסוף הייתה מיותרת

חחח באתי

לאן צעדת?????????? רציתי לבוא לבקר אותך בשבת כי הייתי באזור...{בערך} אבל לא ענית לי ככה שמצאתי את עצמי בהרצליה ואחרי זה ב.. וזהו! אולי במהלך השבוע

חחחחחחח מצחיקות

זו לא הייתה צעדה לדיאטה, זו הייתה צעדה בגלל שהאוטו שלי מחוץ לתחום בתקופה הקרובה (אין ביטוח וטסט
)

Calabasa

New member
היית קוראת לי../images/Emo3.gif

הייתי צועדת איתך ושורפת כמה קילוגרמים.

למעלה