בוקר טוב

מיקקוש

New member
מחכה לרגע, אני תמיד כבר מיום חמישי

בערב מסדרת לו את המיטה, אין לי סבלנות לחכות ליום שישי בבוקר
נפנק אותו כמו שצריך השבת, רק שלא "יברח" להתפנק אצל החברה ליותר מידי שעות, למרות שגם לה נתח ממנו. נראה לי שאני אציע להם להתפנק ביחד אצלינו, הכי טוב.

Rainbow100

New member
מצטרפת לבקשה : שיגיע כבר מחר!!!

ומחר... כי אין בעולם כמו אהבה של אמא......

mars4

New member
בוקר מעולה....

ושבו בנים לגבולם.. חזרו אחרי שבוע קשה מאד בשטח. שבוע שדאות שאני מבין שהוא אחד מהשבועות היותר קשים בחלק הראשון של הטירונות. החיל נשמע עליז וטוב לבב בטלפון וסיפר שהיה קשה אך נסבל. לקינוח היה מסע "סמל" של 10 ק"מ. אמור להשאר שבת אבל סיפר שיש סיכוי שהם נבחרו כ"צוות המצטיין" ויצאו חמשוש. אז מקוה שלא יתאכזב יתר על המידה. בכל מקרה אנחנו בכוננות ספיגה ונחזיק לו אצבעות! שיהיה לכככככככככככככולם סופ"ש נעים ורק בשורות טובות!

אז ככה, אין חמין משתי סיבות

האחת, אם תחשבו על זה, שבת שהם סוגרים הם אוכלים חמין. גם שבת בבית חמין? זה נראה, לתומר לפחות, כמו איזה עונש. חולה על הריח של החמין, פחות אוהבת את הטעם, למעשה אצלנו בבית לא עושים סלטות באוויר משמחה כששומעים חמין. לא רוצים? לא מכינה. שנית, גם אם היו אוהבים חמין, תומר מחר בבוקר חוזר לבסיס, אחרי 3 ימים בבית. מחר בבוקר סוף סוף הוא מקבל את העיניים על העיניים. יוכל לראות עולם כמו שצריך. (מזכירה שהתרסקו לו המשקפיים בצבא). אז זהו. ביי.

שמחה לקרוא

ש"העיניים" יחזרו סוף סוף למקומן. זאת בוודאי הקלה. כל הכבוד לאופטומטריסטית ולאמא שלא ויתרה!

למעלה