בוקר טוב

מיקקוש

New member
אמא של נמ, ממש שהבנתי מהבן

רק בקיץ יש ימים שמבטלים פעילות וכו' כשחם מידי. לגבי החורף הוא אומר שלא מבטלים כלום. אני מקווה שבכל זאת יש רגישות ולא יתנו להם לישון בשטח, בבוץ ובקור. מקווה שתשמעי מהבן במהרה

אימשל2

New member
אמא של נמ - אויבינו לא נחים בגשם

כיון שאויבינו לא נחים בגלל מזג האויר, גם החיילים נאלצים להתמודד עם הסערה. מלבישים אותם בבגדים מתאימים וממשיכים באימונים. בפעילות המבצעית לא יעשו חדל אש בגלל הגשם, כך שגם בטירונות צריך להרגיל אותם לפעילות דומה. לא נעים, אבל זה חלק מהשרות הקרבי.

הכל כרגיל בגשם ובסערה

לפי הדיווחים האחרונים שקבלתי מהגוזלים, מתלבשים חם וממשיכים כרגיל. איך תמיד אומר אושיקו " קשה באימונים -קל בקרב"

אממאא

New member
בוקר טוב עולם... מעונן וקררררר....

כל כך אפור בחוץ, תוחזר ה
לאלתר.... יום טוב לכולם

מיקקוש

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo183.gif../images/Emo186.gif

מה שלום כולם ? אצלינו אין חדשות. אני מקווה שהבן מרגיש יותר טוב, לא שמענו ממנו אמש. היום או מחר מחליפים אותו בתפקיד אחראי שמירות ומטבחים. מעכשיו הוא יתחיל לשמור ולבשל. יום נעים וחמים

עציון

New member
למיטב ידיעתי, לפחות בגולני, לא מבטל

ים אימונים בימים של חורף. הבן שלי דוקא נהנה מאוד מהתנאים של בוץ,קור ולהיות בחוץ. יום טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

תני לנו רמזים.....אני מנסה לגרד במוחי איזה ידוען גייס את בנו לאחרונה... לילדה שלי חשד לשבר מאמץ - בינתיים עד שתראה אורטופד בשבוע הבא יש לה פטור מריצות, אני מקווה שיתברר שזו דלקת או משהו אחר
בינתיים היו להם השבוע הרבה לימודים עיוניים ומבחנים כך שזה הסתדר לא רע. היא עסוקה עד מעל לראש עם התפקיד שקיבלה - א' שמירות וחוץ מזה - הכל סבבה....

מיקקוש

New member
סמדר, איתך בתקווה שזו דלקת ולא

שבר מאמץ, קשה להיפתר מזה. שתרגיש טוב.

oshiko

New member
עקבתי בזמן שהוא כתב את המאמר

וזה היה תאריך גיוס לכל"צ, לא הנדסה קרבית. גם הבן של שאול מופז התגייס לאחרונה, ככל הידוע לשלדג. חייב להיות עוד מישהו.

בתחום הספורט ואין לי שמץ מיזה

זה כניראה בכלל בתחום הגברי . אני סיננתי אותו החוצה - צטערת... באמת לא זוכרת. סוג של מאמןשל משהוא.

אממאא

New member
אילתית, זה בצחוק... מבטיחה שאשן

טוב הלילה גם אם לא אדע מי זה הילד של הסלב....

למעלה