בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo24.gif

אין חדש אצל הבן - כניראה שומרים עדיין על טירוני הנדסה והם לא יצאו לשטח למרות החזרה לבסיס. אולי פרט מעניין ששכחתי לציין בין טירוניו נימצא בנו של ידוען. אף טלפון לא הגיע מהאבא. דוקא הבן כן רצה טלפון ממנו...
אני משערת שמצבו קשה משלנו והוא לא מעיז בגלל זה . או שהוא ישר מתקשר לרמטכ"ל מה דעתכם?

Rainbow100

New member
בוקר טוב מעוז, בוקר טוב לכולם ../images/Emo96.gif

גשם בחוץ,ו
, והבן בשטח מיום שני... וההשבעה נידחתה, כאמור. וזה כניראה אומר שהם לא יגיעו הביתה לחמשוש כפי שקיוויתי, אם בכלל ... בוקר טוב לכולם

בוקר טוב!

שכבתי בלילה ערה במיטתי החמה, בחוץ סערה אמיתית וחשבתי לעצמי: האם גם בימי סערה כאלה תוכניות השבוע שדאות מתקיימות?
לא קיבלתי טלפון כל השבוע כי הוא בשטח? (זאת היתה התוכנית המקורית)...אתם יודעים איך צהל נוהג במזג אויר כזה? יום נעים וחמים לכולם. בעיקר לחיילים.

mars4

New member
גם טירוני גבעתי מתבוססים בבוץ...

בשדאות. אתמול בבית ליד התנור ישבנו וחשבנו עלו באוהל סיירים , בקור , בגשם. אבל האמת , רוצה לקוות שאנחנו ההורים, לוקחים את זה הרבה יותר קשה.

הבן טוען

שלישון בכזה מזג אויר בחוץ בשק שינה צריך לישון רק עם תחתונים ועדיף ערום ואז נוצרת מעטפת חום של כ- 37 מעלות בתוך השק שינה( פליטת חום הגוף החוצה) אם ישנים עם בגדים הגוף מבודד מהחימום . זה מה שהוא עושה. יש לו כל מיני רעיונות כאלה שלמד מערוץ 8 בטלויזיה. הוא גם טוען ששעון מפר את השדה המגנטי וגורם לעקמת... כן גם זה מערוץ 8

סמדר בנ

New member
../images/Emo186.gif ערום בשק שינה?

נראה לי שכדאי לגמול את הילד מערוץ 8 - יותר מדי טלויזיה מטגנת את המוח... זה יכול להיות מעניין כשהוא ישן ככה ומקפיצים אותם באמצע הלילה (ולהזכירכם, יש גם חיילות לוחמות בהנדסה קרבית....)

אממאא

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif ככה אני משקשקת

רק מלקרוא את זה.... יבוטל ערוץ 8 והחוכמות שלו....

לישון ערום מממ...

אל תשכחי שהוא בטירונות מעורבת...תשאלי את הבן שלך אם אמרו בערוץ 8 משהוא על חימום יותר יעיל בשינה בזוגות ערומים?... די, די. חזרתי מבאר שבע שהיתה יבשה עד לפני שעתיים . ממש יפה לראות שאיך שיוצאים מבאר שבע, משהוא מגבול להבים וצפונה מתחיל המבול. כך שקצת נרגעתי בתקווה שדרומה מבאר שבע ימשיך להיות פחות סוער.

../images/Emo10.gifאין שם בנות!!

מהיכן הרעיון?לא בכל מקום הן נמצאות מסתבר. הבנות משרתות באב"כ וזה לא קשור אליו. הדבר היחיד הנשי שם זה הפקידה הפלוגתית.

אממאא

New member
../images/Emo4.gif אוקיי ברור.... חשבתי עליך היום.

הכנתי ריבת חבושים לפי מתכון של אמא...

אמאאא אני רוצה גם!

יש מתכון? אני כבר לא אחכה שהזקנה תתן לי רוצה מתכון לנסיכת הנילוס כמו שהיא עושה? נוסה על הבן טרף את זה.

אממאא

New member
אף אחד אצלי לא אוכל דגים.....

רק טורפים בשר.... אני טורפת גבינות....וכשנוסעים לאמא בשבת - אוכלת חריימה בלי חריף... זה ממש פשוט הריבת חבושים: לוקחים חבושים, מקרצפים אותם טוב טוב טוב כדי שכל הפלומה החומה תרד, חותכים לקוביות קטנות / או לפלחים דקים איך שבא לך (זה קצת קשה, אז אפשר קודם לרכך את זה טיפה במיקרו), שמים בסיר עם מים, שמים סוכר - אני לא שמתי הרבה רק3 כפות על 3 חבושים, מוסיפים קינמון, אפשר להוסיף גם הל (ממש טיפטיפונת זה לא קפה, ואפשר לוותר אם לא אוהבים את הטעם) מביאים לרתיחה, ומרתיחים ומרתיחים עד שנהייה חום זהוב עמוק (לפעמים צריך להוסיף עוד מים בדרך)וכמעט שאין מים. כדי שהריבה תיקרש אפשר לקחת את הגרעינים של החבוש, לשים בשקיק רשת ולשים בתוך הסיר, זה גורם לקרישה. משאירים להתקרר - עד שהכל קררררררר - מעבירים לצנצנות ולסגור הרמטית, למקרר... בתאבון.... אצלי כבר לא נשאר הרבה, אני חוגגת על החבושים כמו על גרעינים....(בלי לחם, רק את החבושים) אמא שלי עושה גם חבושים בתנור - שמה חבוש בנייר כסף, לתנור בחום של שבת, יוצא טעים משהו....

תודה אמאאאא../images/Emo24.gif

דגים זה בעיה. הבן ואני חייבים לאכול דגים מסיבות בריאות.( לא מותרים גם על סוגי פרות) לשמחתי בדרך הזו אני מצליחה איתו. בעיקר כי זה לא ניראה כמו דג. ניסיתי לעשות אריסה לא חריפה...יצא חלום בלהות. אחרי כל הליכלוך ואיזה 3 מיקסרים מלוכלכים אי אפשר לאכול את זה. איך מתקנים את זה? תשאלי את אמא בבקשה מה עושים עם קליפות של פומלה? עכשיו אני מסיימת 3 ימים של השרייה והחלפת מים. עושים מזה דבר שניקרא "ארנציני"= קליפות מסוכרות. וחוץ מלהשרות את זה אני לא יודעת מה הלאה

אממאא

New member
אני אבדוק לך אצל אמא, אבל אפשר

לשאול גם בפורום מתכונים, או לחפש בפורום אוכל....

למעלה