בוקר טוב

merf

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

מה שלומכם כולם? כל כך התגעגעתי לכאן! כל מיני מכשולים מנעו ממני להיות כאן בזמן האחרון, ואני רואה שאפילו פירגוש חזרה ואני נעדרתי כל כך הרבה זמן......... יש לי יום הולדת ביום שישי, אבל מיום חמישי בבוקר נהיה בדרום עד שבת, ולכן אני זקוקה לעוגה שאוכל להכין ביום רביעי בערב ועדיין תהיה אכילה ולא עבשה ויבשה ביום שישי. חשבתי שאולי איזו עוגת שוקולד מאוד לחה (מאלה שלא אפויות עד הסוף) תתיבש אמנם, אבל פשוט תהפוך לעוגה "רגילה" עד יום שישי, כלומר תהיה מספיק רטובה עדיין. יש למישהו רעיון?? תודה רבה רבה מראש, שיהיה לכם יום נפלא (כבר אמרתי שהתגעגעתי???),
מרב

Rebeccan

New member
../images/Emo49.gif יהיה מאוד חם

ורצוי להצטייד בצידנית קטנה עוגות - איזה סגנון את אוהבת? אני אישית אוהבת עוגות המשלבות פרי בתוכן - יש עוגת תמרים של r66 שאני מכינה עם תוספת שוקולד צ'יפס אפשר להכין עוגת בננות או עוגת גזר, גם לחות מספיק וגם נשמרות לפחות 2 יומיים, אם כי לא בחמסין שייפול עלינו
איכשהו, השוקולד הרגילות נראות לי "פושטיות" (לא להתנפל עלי בבקשה) פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

merf

New member
חלילה וחס, אני גם

מוצאת אותן "פשוטות מידיי", כאילו לילדים, אבל חששתי שעוגות עם פירות ייהפכו לקווץ'. מה? הולך להיות חם גם בסוף השבוע??
ואני לתומי חשבתי שאנחנו בחורף... עוגת בננות זה רעיון מצויין! נראה לך מספיק חגיגי ליומולדת?

satr

New member
באמת התגעגנו אז דבר ראשון ../images/Emo49.gif

יש הרבה עוגות שאפשר להכין ולהקפיא ואם יש לך צדנית טובה אז אין כל בעיה. על איזה כיוון חשבת ? עוגה בחושה, שמרים, בקיצור לדעתי חוץ מעוגות מוס אפשר הכל מקווה שעזרתי ורד

pirge

New member
עוגת שוקולד למכורים שמשתבחת

עם הזמן.......
מזל טוב 2\1 2 כוסות קמח תופח כוס סוכר חבילת מחמאה 200 גרם\או חמאה 2 חפיסות שוקולד מריר + עוד חפיסה של 100 גרם לציפוי. 4 ביצים כ-4\1 כוס חלב להמיס: חבילה מחמאה 2 שוקולד מריר להוסיף סוכר לערבב, וכשמומס, לקרר. להוסיף 4 ביצים ולערבב היטב. להוסיף קמח וחלב לסירוגין. לשמן תבנית מלבנית בינונית. וליצוק העיסה. לאפות בחום 175 מעלות . כ-35 דקות. לבדוק..... מיד כשהעוגה מוכנה וחמה להניח עליה קוביות שוקולד מריר בערך 100 גרם, ומיד למרוח. השוקולד יימס וישמש כקרם לעוגה. ליישר בסכין לחגיגה אמיתית להוסיף למעלה עוד קצפת. ולקשט בדובדבנים ועלי נענע טריים

נירהמ1

New member
../images/Emo3.gifוהנה גם תמונה של העוגה - וכמובן

מצטרפת להמלצה. העוגה טעימה-טעימה. "עוגת שוקולד למכורים" של פירגה שאומצה אחר כבוד על ידי (נ.מ.)

pirge

New member
../images/Emo6.gifתודה נירוש על../images/Emo91.gifוהתמונה היפ

היפה. נראה טעיםםםםםםם. ח י ב ו ק.

נירהמ1

New member
היא באמת טעימה- ויש עוד תמונה נהדרת

ויפהפיה של העוגה כפי שהכינה יפעתוש במאמרים - בהחלט שווה. אמצא את הקישור לעוגה, כמו שיפעתוש הכינה. היא באמת משתבחת כשנשארת יום-יומיים במקרר (אם אפשר להסתיר אותה
).

נירהמ1

New member
אה, הנה העוגה שהתכוונתי אליה - זו

אמנם עוגה אחרת, אבל גם נראית עסיסית ורכה. עוגת שוקולד עם קוביות שוקולד/פירגה. עם תמונה כפי שהכינה וצילמה יפעתוש. ב"עוגת שוקולד למכורים", מורחים קוביות שוקולד על העוגה, ובעוגה הזאת אופים עם קוביות השוקולד.

pirge

New member
תודה נירוש, יפעתי משקיענית בקישוט

ודקורציה מיוחדת וטעימה. אחלה של עוגות. בהצלחה למי שיכין. תהנו. חיבוק פירגה.
לנירוש.

merf

New member
אכן אחלה הצעה

וגם לא מסובכת בכלל - אכין אותה הערב ואקח איתי מחר. בתקווה שלא תתייבש באוויר המדבר.

yifatushc

New member
מרבוששש!! התגעגעתי../images/Emo24.gif

ראשית, מזל טוב ועד מאה ועשרים.
שנית, אני ממיצה בחום על העוגה של פירגה שהוצעה כאן, היא מאוד טעימה! עוגה נוספת שאני אוהבת היא עוגת השוקולד של רביבה וסיליה, שגם אותה שווה לנסות. תעדכני!
יפעת

למעלה